- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
İnşallah bakalım. Çok teşekkür ederim söylediklerin içinsağoll canım benım, amınnnnn..
bır sene surdu baya dıkkat ettık , korunma surecınde başlasın eşin daha ıyı olur korunmayı bırakınca fayda etmıs olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım. Çok teşekkür ederim söylediklerin içinsağoll canım benım, amınnnnn..
bır sene surdu baya dıkkat ettık , korunma surecınde başlasın eşin daha ıyı olur korunmayı bırakınca fayda etmıs olur bence
kımyasalda dger dırek düşer artmaz ,175 ti. Ama şöyle bsey. Ayın 4 ünde değer 237ydi. Ayın 6 sında 118 e düştü. Ayın 7 sinde de kanamam olmuştu. 5 gün sürmüştü. Ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüp o kanamayla atıldığını sanmıştım. Anlamadım neden böyle oldu
İğneyle düştükımyasalda dger dırek düşer artmaz ,
kurtaj mı oldun pekı ?
degerın cok düşükmüş..
canımm ınsallah saglıkla tekrardan nasıp oslunİğneyle düştü
İnşallah bakalımcanımm ınsallah saglıkla tekrardan nasıp oslun
Kürtaj ve mtx İğne ikisinde olmuş muydunuz. Bebeğiniz sağlıklı mı3ay canımm
Sadece mtx oldum canım ..Kürtaj ve mtx İğne ikisinde olmuş muydunuz. Bebeğiniz sağlıklı mı
Suan ki bebeğiniz sağlıklı mı o iğneden sonraSadece mtx oldum canım ..
Bebeğim o şekilde.dustu
Henuz bebeğim yok :)Suan ki bebeğiniz sağlıklı mı o iğneden sonra
İnşallah:) mtx iğneden ne kadar sonra denemeye başladınız acaba. Korkuyorum bu iğneden. Bende bu iğneyi oldum ama denemeye cesaret edemiyorum bir şey olur diye.Henuz bebeğim yok :)
Yani inşallah vardır , tüp bebek transfer oldum bekliyorum
3ay sonra deneyebilirsiniz dedi doktorum..İnşallah:) mtx iğneden ne kadar sonra denemeye başladınız acaba. Korkuyorum bu iğneden. Bende bu iğneyi oldum ama denemeye cesaret edemiyorum bir şey olur diye.