kizlar cok sagolun hepinize az önce geldim nihayet gördük keseyi doktorla beraber bi ohh cektik cok kucukmus daha son dakka golü atmisiz demekki regle yakin hamile kalmisim bu sefer hesaplar sasti 2 hafta sonra bir daha gömek istedi doktor bakalaim hayirlisi bundan sonra eli ayagi duzgun saglikli olsun diye dualarim. Benimle ayni durumda olanalrada insallah iyi olur hersey diyorum sizlerde bebislerinizi görürsünüz
Geldim:) beta hcg 1242 olmuş çift katlayarak 800 olmasını bekliyorduk dahada iyi katlanmış:) usg ye sokdu gerçi henüz erken kese için ama dedi bakdı minnacık 3.9mm bir kese gördü dış gebeliklerdede bazen rahim içinde yalancı kese olur ama bu hiç ona benzemiyor %99 rahim içi gebelik bu dedi artık beta hcg ye gerek yok dedi 1.5 hafta sonra çağırdı herhalde kesin olarak keseyle birlikde kalp atışınıda görmek istedi sık sık vajinal ssg ye sokmak istemedi demekki.Yani üstümden büyük yük kalkdı günlerden beri ilk defa bu gece uyurum herhalde.Kızlar çok sağolasınız destekleriniz için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?