nazlii sanada cok gecmis olsun kizlar bi sorum daha var size en son adet oldugunuz gunden kac gun sonra bu kanama sorununu yada hastaneye kaldirilma olayini yasadiniz?
benim en son regl oldugum gunden bu yana 42 gun oldu eger dis gebelik olsaydi bu zaman kadar bi sorun cikmazmiydi uzun bisure gibi geliyor bana.
celen35 cok gecmis olsun sana neler yasamissin umarim artik bebisine kavusursun. Ben cok korktum yazdiklarini okuyunca benim kanamam 5 gun kucuk kucuk geldi ve kesildi sanki regl olur gibiyim dusuk gibi olsa bu arada artis olur yada 5 gun surup bitmezdi diye dusunuyorum ustune göründü derler ya ben kendimi su an gec döllenme ve üstüne görünem diye dusunup pozitif yapiyorum ama carsamba da görünmezse kese ne hale gelirim bilmyiorumbenim doktorum cok endiseli ama ben fiziksel olarak hic bisi hissetmiyorum ne agrim var ne halsizligim ne fenalasma durumum. ic kanama geciriyor olsam sanirim biraz da olsa halsiz olurdum. Doktorum nasilsin dedigi zaman ne dicem iyim bi sorunum yok diyorum oda bana ediseli ediseli bakiyor yani agrim yok ama olmasimi gerekir bilmiyorumki küt diye ölüp gitmeyeyim bunun baska bi kontrolü yokmu anlamadimki doktorum cok cok iyi bi doktor bekledigine göre mutlaka bi sebebi vardir ama en son konusmamizda agri ve kanama oldugunda hemen hastaneye gidiyosun oldu ve hastane mektubumu verdi simdi ne kadar kafami dagitayim desemde her an acaba agri ne zaman baslicak kanama ne zaman baslicak diye bekler haldeyim umarim bu beni bi depresyona sokmaz.Gecen senede bu zaman bademcik ameliyati olmustum ama bogazimdaki amelyiat yeri iki kez kanama yapinca acile gitmistik ik senedir bahar ayini anlayamiyorum kanamakorkusundan ne kötüymüs allah kimseye vermesin. Basa gelmesi bikötü gelecekmi diye endiseli beklemek bi daha kötü yapabileceim biside yok öyle beklyiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?