Dış gebelik

feyz1218

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
8
6
1
Dış gebelik geçiriyorum kürtaj ve iki doz mtx iğne oldum dış gebelik geçirip iğne ile sonlanıp sonrasında sağlıklı hamilelik geçiren var mı lütfen yorum yazın

Bende merak ediyorum bu konuyu benimde 7. Adetim gecti dış gebeligin uzerinden.. genetik testler yapildi esimle bana (2. Kaybimdj diye) trombofili yani kan pihtilasma testi yapildi rahim filmi cektir diyor herkes henuz doktor oyle birsey demedi bende 12. Adetimide atlatıp tekrar bebek dusunuyorum ama korkuyorum yapisiklik olusmussa ve tekrar dış gebelik olursa diye.. bu sebepten dış gebelik gecirenlerin bir cogu rahim filmi cektir yapisiklik olusmussa aciyorlar diyolar Allah buyuk umarim sizede banada isteyen herkesede nasip olur saglikli bebekler

Hala tedavim devam ediyor düşüp düşmediği de belli değil kan değerinin ona göre ameliyat olacağım, doktor yine de rahim filmi öneriyor 6 ay sonrası için demişti tamamen değer sıfırlandıktan sonra çok zor bir süreç, her türlü dış gebelik sonrası en az 6 ay 1 sene beklemek gerekiyormuş sağlıklı bir doğum için, yapışıklık benim de en büyük korkum ama korku ile ne kadar yaşarız bilmiyorum nasipte varsa olur diyorum artık kendimi teselli ediyorum Allah umarım bizi görür gözyaşımızı görür seneye güzel haberler alırız

İlk gebeliğiniz de mi dış gebelik idi

diger gebeligim 9 hafta 6 gunlukken kalbi durmustu uzerine 6 adet gordukten sonra dış gebelik gecirdim maalesef.. evet en az 6 ay 1 yil arasi beklemek gerekiyor o sebeple agustos eylule kadar beklicez seninde dedigin gibk Rabbim neyi nasip ederse artik akisina biraktim nasip bakalim.. aminn seninde biran once bu durumun netlesir ve toparlarsin umarim toparlariz ve saglikli bebislerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…