- Konu Sahibi yagmur2030
-
He şimdi yatış verjcekler iğne yapacaklarEvet ama sizin doktorunuzu dinlemeniz lazım ama ihmal etmeyin sonra tüpünüzden olursunuz Allah korusun doktorunuzu dinleyin
Tekrar çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinHe şimdi yatış verjcekler iğne yapacaklar
Canım bana hala iğne yapmadılar betan düşüyor dedi doktor kendisi düşer miTekrar çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
İnan bilmiyorum dış gebelik kendi kendine düşüyor mu bir fikrim yokCanım bana hala iğne yapmadılar betan düşüyor dedi doktor kendisi düşer mi
1bucuk yılım sonunda 25 ocakta gebe olduğumu öğrendim ama bir hafta sonra dış gebelik olduğu söylendi dun iğne oldumHerkese merhaba geçen hafta çarşamba günü 5 haftalık gebe olduğum söylendi 2-3 gün sonra tekrar gittiğimde dış gebelik olduğu söylendi 2 doktora bakıttım birisi iğneyle tedavi birisi de direk ameliyat olmam gerektiğini söyledi şuan betahcg değerim 3500 aşırı ağrım kanamam yok ama sürekli kasıklarımda ve alt karnımda uyuşmalar var normalmi ve normal gebeliğin daha sonrasında dış gebeliğe dönme şansı varmı ? Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Banda dun yapıldı ne oldu siz iyileştirir miMerhaba benimde hemen metotreksat iğne yapıldı hemen herhangi bir belirtiniz var mı çoğu kişide kanama felan oluyormuş bende sadece ağrı var
Ya ben hastanedeyim sizi neden eve gonderdikerBende lekelenme ve kanama var maalesef hafif düzeyde ama ben bu sayede fark ettim dış gebelik olduğunu iğneden sonra pıhtılı kanamam bir tık arttı fakat doktorum iğneyle alakalı olmadığını söyledi iğne ile düşmüyormuş sadece olduğu yerde küçülüp kayboluyormuş iğneden sonra aşırı rektal basınç oluştu bende sürekli gaz sancısı gibi kramplarım var şuan iyiyim sadece kramp var dediğim gibi yarın kontrole gideceğim doktorum uygun görürse 2.iğnemi olacağım sizde durumlar nasıl
Bugün 2.doz iğnemi oldum beta düşüşü yetersiz olduğu için 2 saat kadar yatıp çıktım hiç bir fikrim yok açıkçasıYa ben hastanedeyim sizi neden eve gonderdiker
Bende özel bi klinikte muayene oluyorum ilk başta normal gebelik dediler sonrasında dış gebelik hastaneye yatışımda olmadı değerlerim düştü ama beklenenden daha az düştüğü için yarın 2.dozu olucam1bucuk yılım sonunda 25 ocakta gebe olduğumu öğrendim ama bir hafta sonra dış gebelik olduğu söylendi dun iğne oldum
Ya hadi ya offfnkac gündür hastNedeisnjz ben 3 gündür burdayım beta 5333 idi düşer mi acabaBende özel bi klinikte muayene oluyorum ilk başta normal gebelik dediler sonrasında dış gebelik hastaneye yatışımda olmadı değerlerim düştü ama beklenenden daha az düştüğü için yarın 2.dozu olucam
Merhaba canım sen nasik oldun bend iğnenin 2. GunundeyimMerhaba benimde hemen metotreksat iğne yapıldı hemen herhangi bir belirtiniz var mı çoğu kişide kanama felan oluyormuş bende sadece ağrı var
Merhabalar canım çok geçmiş olsun hemen gidin gerekeni yaptırın hiç zaman kaybetmeyinHerkese merhaba geçen hafta çarşamba günü 5 haftalık gebe olduğum söylendi 2-3 gün sonra tekrar gittiğimde dış gebelik olduğu söylendi 2 doktora bakıttım birisi iğneyle tedavi birisi de direk ameliyat olmam gerektiğini söyledi şuan betahcg değerim 3500 aşırı ağrım kanamam yok ama sürekli kasıklarımda ve alt karnımda uyuşmalar var normalmi ve normal gebeliğin daha sonrasında dış gebeliğe dönme şansı varmı ? Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Merhaba ilk gün 3500 çıktı 4.gün 4700 7.gün 4200 çıktı ilk önce yükseliyor daha sonra iniş yapıyor bugün 2.dozumu da oldum doktor daha hızlı şekilde iniş olması için yaptıYa hadi ya offfnkac gündür hastNedeisnjz ben 3 gündür burdayım beta 5333 idi düşer mi acaba
Geçmiş olsun benimde 4. Günüm 5700 olmuss yükselmiş sen hastaneye mi yattınMerhaba ilk gün 3500 çıktı 4.gün 4700 7.gün 4200 çıktı ilk önce yükseliyor daha sonra iniş yapıyor bugün 2.dozumu da oldum doktor daha hızlı şekilde iniş olması için yaptı
Yok doktor evde takip etmeyi tercih ettiGeçmiş olsun benimde 4. Günüm 5700 olmuss yükselmiş sen hastaneye mi yattın
He tamam geçmiş olsun kardeşimYok doktor evde takip etmeyi tercih etti
He tamam geçmiş olsun kardeşicanim sen hastanede mi yatıyorsun
Ani karar vermeyin benim de 1525 betam da görünmedi 1533 ertesi gün kese gorundu şuan bekliyoruz sağlıksız gebelik denildi ama dış gebelik şüphesi ortadan kalktiMerhaba bende 5 haftalık gebeydim pazartesi günü dış gebelik olduğunu öğrendim değerlerim güzel yükselmişti betam 2300dü öğrendiğim gün metotreksat yapıldı yarın tekrar kontrole gideceğim değerim düşmediyse tekrar iğne yapılacak doktorum 4000 binin üzerindeyse ameliyat edecekti sizin ki 3500 bence geç kalmadan doktorunuzu dinleyin
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah maalesef benim dış gebelikmiş iğne tedavisine başladıkAni karar vermeyin benim de 1525 betam da görünmedi 1533 ertesi gün kese gorundu şuan bekliyoruz sağlıksız gebelik denildi ama dış gebelik şüphesi ortadan kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?