- 30 Ocak 2024
- 18
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi yagmur2030
-
Bende lekelenme ve kanama var maalesef hafif düzeyde ama ben bu sayede fark ettim dış gebelik olduğunu iğneden sonra pıhtılı kanamam bir tık arttı fakat doktorum iğneyle alakalı olmadığını söyledi iğne ile düşmüyormuş sadece olduğu yerde küçülüp kayboluyormuş iğneden sonra aşırı rektal basınç oluştu bende sürekli gaz sancısı gibi kramplarım var şuan iyiyim sadece kramp var dediğim gibi yarın kontrole gideceğim doktorum uygun görürse 2.iğnemi olacağım sizde durumlar nasılMerhaba benimde hemen metotreksat iğne yapıldı hemen herhangi bir belirtiniz var mı çoğu kişide kanama felan oluyormuş bende sadece ağrı var
Beta 6749 da bugun keseden emin değiliz dış gebelik dedi ama.cuma bir daha gel.bakacam dedi bana da beta da iyi yüksel miyor offfBende lekelenme ve kanama var maalesef hafif düzeyde ama ben bu sayede fark ettim dış gebelik olduğunu iğneden sonra pıhtılı kanamam bir tık arttı fakat doktorum iğneyle alakalı olmadığını söyledi iğne ile düşmüyormuş sadece olduğu yerde küçülüp kayboluyormuş iğneden sonra aşırı rektal basınç oluştu bende sürekli gaz sancısı gibi kramplarım var şuan iyiyim sadece kramp var dediğim gibi yarın kontrole gideceğim doktorum uygun görürse 2.iğnemi olacağım sizde durumlar nasıl
Bu değerlerde kese görünmesi lazım normalde ama burada bazı arkadaşların çok geç görünmüş inşallah dış gebelik değildirBeta 6749 da bugun keseden emin değiliz dış gebelik dedi ama.cuma bir daha gel.bakacam dedi bana da beta da iyi yüksel miyor offf
Amin ya olabilir mi geç görünebilir mi Allah im sana sığınıyorum RabbimBu değerlerde kese görünmesi lazım normalde ama burada bazı arkadaşların çok geç görünmüş inşallah dış gebelik değildir
İnşallah geç olsada görünür kesenizAmin ya olabilir mi geç görünebilir mi Allah im sana sığınıyorum Rabbim
Doktor cuma kesin gel dedi çatı muayenesi ne demekİnşallah geç olsada görünür kesenizama mutlaka doktor kontrolüne gidip çatı muayenesi yaptırın çünkü biz o şekilde fark ettik geç kalmayın
Yani vajinal ultrason alttan bakıyor doktorDoktor cuma kesin gel dedi çatı muayenesi ne demek
Dunde bakti ilk doktor hiç kese görmedi ikincisi de gördü ama emin değilim.daha dediYani vajinal ultrason alttan bakıyor doktor
Ay inşallah vardır keseniz sağlık bi şekilde doğar bebişinizDunde bakti ilk doktor hiç kese görmedi ikincisi de gördü ama emin değilim.daha dedi
Amin adim harika dua etAy inşallah vardır keseniz sağlık bi şekilde doğar bebişiniz
Amin adim harika dua etDualar
Şuan sevk edecekler sağ tipte dış gebelikDualarım seninle doktora gidince beni bilgilendirir misin lütfen inşallah vardır bebişin
Yaa çok geçmiş olsunŞuan sevk edecekler sağ tipte dış gebelik
Keske sağ tipten rahme inse olamaz mı olur Allah isterseYaa çok geçmiş olsunen kısa zamanda atlatırsın umarım
Keske sağ tipten rahme inse olamaz mı olur Allah isterse
Evet ama sizin doktorunuzu dinlemeniz lazım ama ihmal etmeyin sonra tüpünüzden olursunuz Allah korusun doktorunuzu dinleyinKeske sağ tipten rahme inse olamaz mı olur Allah isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?