Gebelik testi yapsana varsa cıkar belki yerleşme kanamasıdır dış gebelikten neden şüpheleniyorsun?Umarım öyle bişey değildir çok korkuyorum şu anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi yapsana varsa cıkar belki yerleşme kanamasıdır dış gebelikten neden şüpheleniyorsun?Umarım öyle bişey değildir çok korkuyorum şu anda
Hiç normal gebelik aklıma gelmedi kahverengi lekelenme olunca iyi hatirlattiniz teşekkür ederim yarın yapayımGebelik testi yapsana varsa cıkar belki yerleşme kanamasıdır dış gebelikten neden şüpheleniyorsun?
Bi test yap pozitif cıkarsa da kan verirsin umarım istediğin gibi cıkarHiç normal gebelik aklıma gelmedi kahverengi lekelenme olunca iyi hatirlattiniz teşekkür ederim yarın yapayım
O kadar çok şey yaşadım ki hiç olumlu bişey aklıma gelmedi teşekkür ederim inşallah kötü bir şey değildirBi test yap pozitif cıkarsa da kan verirsin umarım istediğin gibi cıkar
Sonucu yazarsan merak ettim bende inşallah sağlıklı hamileliktirO kadar çok şey yaşadım ki hiç olumlu bişey aklıma gelmedi teşekkür ederim inşallah kötü bir şey değildir
Sonucu yazarsan merak ettim bende inşallah sağlıklı hamileliktir
Testim negatif canım salı gününe kadar bekleyeceğim aile hekiminden randevu aldım adet durumuna göre kan tahlili isteyecegimSonucu yazarsan merak ettim bende inşallah sağlıklı hamileliktir
idrarda geç gözükebiliyor bence de gelmezse kan ver canımTestim negatif canım salı gününe kadar bekleyeceğim aile hekiminden randevu aldım adet durumuna göre kan tahlili isteyecegim
Hic korkmayın anesteziyle çektirinİnşallah öyle olur benimkide aşırı korkuyorum
Öyle yapıcamHic korkmayın anesteziyle çektirin
Bişey sorcam bende 1 ay önce dış gebelik den ameliyat oldum sağ tupumu aldilar tektüple de hsg cektirilirmiMerhaba bana 6 ay korunmam gerektiğini söylemişti doktorum ama 3. Adetimi görmeden hamile kaldım kazayla oldu. Eğer hamile kalmasaydım 3. Adetten sonra rahim filmi çektircektim bende
Tabiki çekilir tek tüpte kapanmış olma ihtimali var bunu görebilmeleri için Hsg gerekliBişey sorcam bende 1 ay önce dış gebelik den ameliyat oldum sağ tupumu aldilar tektüple de hsg cektirilirmi
O zmn tıkalı da çıksa açarlar dimi o verecekleri ilaç ileTabiki çekilir tek tüpte kapanmış olma ihtimali var bunu görebilmeleri için Hsg gerekli
Tıkanıklık varsa bazen açılıyor bazen açılmıyor diye biliyorum sizi yanıltmak istemem umarım hiç birşey yokturO zmn tıkalı da çıksa açarlar dimi o verecekleri ilaç ile
Ufak yapışıklıklar açılabiliyormuş o tıkanıklığın boyutuyla alakalıO zmn tıkalı da çıksa açarlar dimi o verecekleri ilaç ile