Adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi kanama ve parça parça kan pıhtısı gelme şikayetiyle doktora gittim doktor yumurtlama zamanında bunların normal olacağıni söyledi ve hormon ve beta baktı 31 Aralık ta bhcg 57 çıktı 5 Ocak 209 7 Ocak 89 9 Ocak tekrar 89 11 Ocak 99 çıktı bu süreç içerisinde kahverengi yoğun akıntı ve kasıklarımda ağrı vardı bı kaç doktora gittim hep si farklı şeyler söyledi kimyasal gebelik erken gebelik kaybı dediler dış gebelik dediler 12 sende tekrar betama bakıldı 130 olmuştu ve doktor artık kürtaj olmam gerektiğini değerin kendiliğinden sifirlanmayacagini dış gebelik olma ihtimalinin olduğunu daha çok küçük olduğu için kese gozukmeyecegi kürtaj sonrası değere bakıp karar vereceğini söyledi 12snde kürtaj oldum 13nde tekrar bhcg bakıldı 160 yükselmişti betam dış gebelik olduğunu söyledi doktorum ve kemoterapi iğnesi vurdu şuan 2 . Günüm ve 4. Ve 7. Günde tekrar beta vericem inşallah sıfırlanır ve bı an önce rahatlarim bu süreç beni ve eşimi çok yıprattı.6 ay korunmami söylediler .aynı durumu yaşayanlar iğneden sonra ne kadar beklediniz tekrar ne Zaman hamile kaldiniz