• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Nalya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
5
0
1
31
Mrb dış gebelik geçirdim yaklaşık bir buçuk ay önce adet oldum bi kaç gün önce ondan sonra kasık agrım başladı gebelikte geçirdim agrılar gibi bi tk hafifi bunu doktoruma sordum o bunun önceki gebelikle bi alakasının olmadgnı söyledi gebelik bitimi muayene etmedi sadece test yaptı test 1e düşünce bir daha gerek yok ddi ne yapmalıyım normalmi dglmi yardımcı olursanız sevinirim.

Mrb dış gebelik geçirdim yaklaşık bir buçuk ay önce adet oldum bi kaç gün önce ondan sonra kasık agrım başladı gebelikte geçirdim agrılar gibi bi tk hafifi bunu doktoruma sordum o bunun önceki gebelikle bi alakasının olmadgnı söyledi gebelik bitimi muayene etmedi sadece test yaptı test 1e düşünce bir daha gerek yok ddi ne yapmalıyım normalmi dglmi yardımcı olursanız sevinirim.
adetın bıttıkten 1 hafta kadar sonra yumurtlama donemıne gırıyorsun esasen. belkı ondandır. yumurtlarken kasıkta bı sızı gıbı agrı gıbı bısı hıssedersın bı kac gun :)

İnşallah sadece okadar dır çok korkuyorm teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı 🙏

Benim nerdeyse 7 ay geçti dış gebelik olalı hala daha ara ara ağrılar oluyor merak etme normal bi durum

Çok korkmuştum çok teşekkür ederim peki dış gebelik erken gebelik testinde çıkarmı

Back
X