- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
-
Canım inş psikolojik tir bende şubatta yaşadım Rabbim hayırlı sını versinMerhabalar bende dış gebelik geçirdim Şubat ayında 6 ay oldu hastanede yatarken de demiştim doktorlara bacağıma vuran bı ağrı diye onunla alakası yok dediler hep bazen hala ağrıyor bu ay korunmadim artık adetimde geçti sağ tarafimdan geçirmiştim arada sağ kasigim kalcam ağrıyor korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam diye
Amin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da gerekirse bı ay geç olsun çok zor bir şeyCanım inş psikolojik tir bende şubatta yaşadım Rabbim hayırlı sını versin
Aynen öyleAmin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da gerekirse bı ay geç olsun çok zor bir şey
İnşallah ya dediklerinizi denicemİnsan bilemiyor işte size tavsiyem bol su için folic asit ve vitaminlere başlayın soğan kürü deneyin kilonuz varsa zayıflayın kendi derdimize kendimiz çare olacağız mecbur
Aynen ben de doktora söyledim hatta dış gebelikten önce bele bacağa vuran bir ağrım vardı sol tarafta dış gebeliği de soldan yaşadım onla ilgili mi dedim hayır gaz falandır deyip geçiştirdi benim de hala ara ara ağrım devam ediyor başka doktora da gittim o da iltahap var oyüzden dedi bir sürü ilaç kullandım hala ağrım devam ediyor tekrar aynı şey olacak diye çok korkuyorumMerhabalar bende dış gebelik geçirdim Şubat ayında 6 ay oldu hastanede yatarken de demiştim doktorlara bacağıma vuran bı ağrı diye onunla alakası yok dediler hep bazen hala ağrıyor bu ay korunmadim artık adetimde geçti sağ tarafimdan geçirmiştim arada sağ kasigim kalcam ağrıyor korkuyorum inşallah yine aynı şeyleri yaşamam diye
Enfeksiyon olsa geçerdi o zman dediğin gibi ilaçta kullanmışsin Değişik bı ağrı bende de kaldi damar tıkanıklığı gbi sade sağ tarafında benimde doktorlar umursamiyor film cektirmene bile gerek yok dediler stres yapma dedi ama bir kere böyle birşey yaşayınca acaba diyor insanAynen ben de doktora söyledim hatta dış gebelikten önce bele bacağa vuran bir ağrım vardı sol tarafta dış gebeliği de soldan yaşadım onla ilgili mi dedim hayır gaz falandır deyip geçiştirdi benim de hala ara ara ağrım devam ediyor başka doktora da gittim o da iltahap var oyüzden dedi bir sürü ilaç kullandım hala ağrım devam ediyor tekrar aynı şey olacak diye çok korkuyorum
Aynen benim de tek taraflı ağrı. Ama akıntım da var sarımsı bilmiyorum artıkEnfeksiyon olsa geçerdi o zman dediğin gibi ilaçta kullanmışsin Değişik bı ağrı bende de kaldi damar tıkanıklığı gbi sade sağ tarafında benimde doktorlar umursamiyor film cektirmene bile gerek yok dediler stres yapma dedi ama bir kere böyle birşey yaşayınca acaba diyor insan
İnşallah canım hayırlısı olsun yine de Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsinAynen benim de tek taraflı ağrı. Ama akıntım da var sarımsı bilmiyorum artıkUmarım tekrar aynı şey olmaz. Senin adetin de gecikmiş inşallah normal gebeliktir mutlaka bize de haber ver umut olur bize de
Çok geçmiş olsun. Tek tüple de hamile kalan çok kadın var hasarlı tüptense hiç olmaması çok daha iyi. İnşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur bundan sonraMerhabalar, Ben de tüp bebek tedavisi gördüm tam pozitif çıktı her şey iyi gidiyor derken BHCG 2100 iken kese sağ tüpümde görüldü. Doktor tüple beraber alınmasına karar verdi ve açık ameliyatla alındı. Önümde biraz belirsiz bir süreç var karmakarışık hissediyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Amin inşallahÇok geçmiş olsun. Tek tüple de hamile kalan çok kadın var hasarlı tüptense hiç olmaması çok daha iyi. İnşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur bundan sonra❤
Merhabalar dış gebelik tüpte mi çıktı yoksa kese oluşup bebek oluşmadı mıCanım inş psikolojik tir bende şubatta yaşadım Rabbim hayırlı sını versin
Merhabalar dış gebelik tüpte mi çıktı yoksa kese oluşup bebek oluşmadı mı
[/QUOTE inan o kısımlar ı hatırlamıyorum
Kese oluşup bebek oluşmaması boş gebelik diye biliyorum canım. Dış gebelikte ise bebek rahme değil tüplere veya rahim dışında herhangi bir yere yerleşirMerhabalar dış gebelik tüpte mi çıktı yoksa kese oluşup bebek oluşmadı mı
Kese oluşup bebek oluşmaması boş gebelik diye biliyorum canım. Dış gebelikte ise bebek rahme değil tüplere veya rahim dışında herhangi bir yere yerleşir
[/QUOT doktorum düşüğü saglamazsak sana zarar verecek demişti en son ilk bi kese gibi değil gibide dedi sonra tüpünüde almak zorunda kalırız dedi ilk kese yi sanki gördüm dediğide var vallahi Rabbim kimseye yasatmasın psikoloji kalmadı bnde olsaydı 8 ekim doğum yapcaktık yine akıl dellenmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?