Dış gebelik yaşıyorum iğne vuruldum bugün 5. Gün şiddetli ağrılarım olmadı gaz sancısı yaşadım bir tek. Kanamam ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor. Göğüs hassasiyetim geçmedi hala hassas. Boy ve kilom oranlandığında 92 mg 2 kalçadan iğne vuruldum. Merak ettiğim bu iğneyi vurulanlar göğüs hassasiyeti yaşamaya devam ettiler mi ilk vuruluşta iğne etkili oldumu Ne kadar beklediniz. 6 hafta 2 gün şuan korkuyorum ne kadar daha bu durum devam edecek piskolojik olarak bittim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik
- Konu Sahibi Liza12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- disgebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Bende şuan dış gebelikten hastanede yatıyorum canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Benim iğneden sonraki 4. Gün testim bugün yapıldı göğüs hassasiyeti devam ediyor ve değerimde artış görüldü normalde 7. Gün sonucu beklenen ikinci doz iğnem birazdan yapılacak. Çıkış istiyorum en erken değer kaçken olur dedim ama doktor sıfırlanana kadar risk var burda kalacaksın dedi
- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Dış gebelik olduğu bildiğin ve gözetim altında takip edildiğiniz için bence korkulacak birşey yok. Benim dış gebelik yaşadığım bilinemediği için iç kanamayla acil ameliyata alınmıştım ve tüpümü almak zorunda kalmışlardı. Bu en kötü son. Ama Allaha şükürler olsun.. Gözetim altındaysanız hele ki iğne vurulduysa artık büyümesi yavaşlatılıyor ve vücut sağlıksız gördüğü için temizlemeye çalışıyor. Çok geçmiş olsun korkmayın bol bol dua edin..
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Allah razı olsun canım. Çok şükür değerim artmasına rağmen doktorum bunu ilaçla atlatacaksın ben öyle hissediyorum dedi moral vermek için. %80 başarı oranı varmış umudum Allah tan. Peki sen hemen hamile kalabildin mi? Sürecin nasıl oldu? Hatırlatmak istemem ama ne beklediğini de çok merak ediyorum
- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Hemen hamile kalamadım çünkü psikolojim çok bozulmuştu ilk 6 ay dinlenme sürecinden sonra klomen tedavisi uygulandı ama başarısız oldu sonra doktorumu bıraktım üniversite doktoruna gittim orda rahim filminden sonra sağlam olan tüpümün önünde perde olduğunu öğrendim tekrar ameliyat oldum ameliyattan iyileştikten hemen sonra aşılama oldum ama o da başarısız olunca bozulan psikolojim dahada bozulmuştu sürekli akıl veren insanlar vardı şu kürü yap bunu dene şunu yap diye tabi baya da kilo aldım bu süreçte. Tüp bebek tedavisi uygulanması gerektiğini düşünüp duruyordum eşimin abisi ilaç mümessili o çok iyi bir doktor buldu onunla konuştum önce kilo vermem gerektiğini eğer kilo verirsen başarı oranının artacağını söyledi. Diyetisyene gittim 18 kilo verdim tabi spor egzersizler yürüyüş derken kafam da sadece ideal kiloma düşmek vardı bebek fln unuttum :) diyetimin dinlenme dönemindeyken kendi kendime hamile olduğumu öğrendim bu süreç yaklaşık 2 buçuk yıl sürdü ve o çizgiyi gördüğümde Allahım bu kadar kolay işte senin için diyip ağladığımı biliyorum:) mart 2017de oğlumu kucağıma aldım :) oğlum 18 aylıkken kızıma Hamile olduğumu öğrendim tamamen sürpriz :) Allaha şükürler olsun.. Nasip Olursa mayısta da kızımı kucağıma alıcam Allahın izniyle:) ayrıca ÇOK dua ettim namazlarımda ve aklıma gelen her fırsatta.. unutturdum kendime çoğu zaman ama gece yatarken mutlaka hep dua ettim.. Allah isteyen arayan bekleyen hasretini yaşayan herkese nasip etsin inşallah sağlıklaAllah razı olsun canım. Çok şükür değerim artmasına rağmen doktorum bunu ilaçla atlatacaksın ben öyle hissediyorum dedi moral vermek için. %80 başarı oranı varmış umudum Allah tan. Peki sen hemen hamile kalabildin mi? Sürecin nasıl oldu? Hatırlatmak istemem ama ne beklediğini de çok merak ediyorum
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Yaa ne kadar güzel olmuş sonu inşallah kızını da sağlıcakla kucağına alırsın hamilenin duası kabul olurmuş duanda bana da yer verirsen çok mutlu olurum ben normalde çok kolay hamile kalıyorum hatta diyetisyene gittim 6 kilo verdim ama ilk ay aşılamada ohss oldum başarısız oldu sonraki ay dış gebelik işte. Bu süreç sonunda inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım
- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
âmiiin inşallah :)Yaa ne kadar güzel olmuş sonu inşallah kızını da sağlıcakla kucağına alırsın hamilenin duası kabul olurmuş duanda bana da yer verirsen çok mutlu olurum ben normalde çok kolay hamile kalıyorum hatta diyetisyene gittim 6 kilo verdim ama ilk ay aşılamada ohss oldum başarısız oldu sonraki ay dış gebelik işte. Bu süreç sonunda inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım
Gönlünden geçen bebiş aşkın inşallah tez zamanda sağlıkla mutluluğa erer canım amiiiinnnn diyeyim birde :) kalbini aklını olumsuz herşeyden arındır ve bütün kalbinle dua et Allahın hazinesi boldur inşallah seni de bebeğine kavuşturur :)
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Çok teşekkür ederim canım ya umut oldun banaâmiiin inşallah :)
Gönlünden geçen bebiş aşkın inşallah tez zamanda sağlıkla mutluluğa erer canım amiiiinnnn diyeyim birde :) kalbini aklını olumsuz herşeyden arındır ve bütün kalbinle dua et Allahın hazinesi boldur inşallah seni de bebeğine kavuşturur :)
- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Allahtan ümit kesilmez canım :) en kısa zamanda kavuşursun meleğine bana da haber vermeyi unutma:)Çok teşekkür ederim canım ya umut oldun bana
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Unutmam canım küçük hanım doğunca sende haber ver banaAllahtan ümit kesilmez canım :) en kısa zamanda kavuşursun meleğine bana da haber vermeyi unutma:)
- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Veririm mutlakaUnutmam canım küçük hanım doğunca sende haber ver bana
- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Vücudun gebelik sürecinden çıkmaya çalışıyor haliyle biraz zaman alıcak sen kafanı ona çok takma değerlerin düşüşe geçmiş bu sevindirici bi haber ama yinede kan vermeyi ihmal etme değerler tamamen düşene kadar sabret ve kendine dikkat et ağrın sızın fazla kanaman vs olursa muhakkak doktoruna ulaş. Çok çok geçmiş olsun inşallah4 ve 7. Gün arasında %14lük düşüş sağlandı doktorum 2. Doza şuanlık gerek yok 2 gün sonra tekrar kan ver duruma bakalım dedi hassasiyetim azaldı göğüslerde ama bitmedi sıfırlanana kadar devammı ediyor
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
İnşallahTeşekkür ederim ağrım yok çok şükür iğne 4 günlük etkisinde bir kendimi epey kötü hissediyordum ama şuan iyiyim fiziksel acısı kalmadı da piskolojik etkisini ne yazıkki atlatmam zaman alacak salı günü yeniden vericem inşallah düşüş devam ediyordur
- 2 Ekim 2018
- 132
- 70
- 13
Bende şuan dış gebelikten hastanede yatıyorum canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Benim iğneden sonraki 4. Gün testim bugün yapıldı göğüs hassasiyeti devam ediyor ve değerimde artış görüldü normalde 7. Gün sonucu beklenen ikinci doz iğnem birazdan yapılacak. Çıkış istiyorum en erken değer kaçken olur dedim ama doktor sıfırlanana kadar risk var burda kalacaksın dedi
Öncelikle geçmiş olsun iki kere dış gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum size.. İlkinde geç kalındığı için iç kanamayla ameliyata alındım sol tüpüm alındı... Diğerinde ise MTX tedavisi oldum sizinkisi gibi tek doz iğne yeterli oldu benim için 2. gün artış olması normal sonrasında biraz yavaş da olsa düşüyor değer... benim değerim 3-4 hafta da sıfırlanmıştı kanamam normal adet kanaması gibi devam etti bir süre sonrasında çok şükür ki 4 ay sonra normal yoldan hamile kaldım şuan 6 aylığız... Sakın ümitsizliğe kapılmayın... ALLAH büyük ol derse oluverir...
- 2 Ekim 2018
- 132
- 70
- 13
Dış gebelik yaşıyorum iğne vuruldum bugün 5. Gün şiddetli ağrılarım olmadı gaz sancısı yaşadım bir tek. Kanamam ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor. Göğüs hassasiyetim geçmedi hala hassas. Boy ve kilom oranlandığında 92 mg 2 kalçadan iğne vuruldum. Merak ettiğim bu iğneyi vurulanlar göğüs hassasiyeti yaşamaya devam ettiler mi ilk vuruluşta iğne etkili oldumu Ne kadar beklediniz. 6 hafta 2 gün şuan korkuyorum ne kadar daha bu durum devam edecek piskolojik olarak bittim
Öncelikle geçmiş olsun iki kere dış gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum size.. İlkinde geç kalındığı için iç kanamayla ameliyata alındım sol tüpüm alındı... Diğerinde ise MTX tedavisi oldum sizinkisi gibi tek doz iğne yeterli oldu benim için 2. gün artış olması normal sonrasında biraz yavaş da olsa düşüyor değer... benim değerim 3-4 hafta da sıfırlanmıştı kanamam normal adet kanaması gibi devam etti bir süre sonrasında çok şükür ki 4 ay sonra normal yoldan hamile kaldım şuan 6 aylığız... Sakın ümitsizliğe kapılmayın... ALLAH büyük ol derse oluverir...
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Öncelikle geçmiş olsun ve bebiş hayırlı olsun sağlıkla gelsin annesine benim iki doz sonrası bugün düşüş oldu(2549dan 2023) çok şükür iki gün sonra tekrar bakılacak ve muayene olacam aksilik çıkmazsa taburcu olup iki güne bir kan vermeyi talep edecem.Öncelikle geçmiş olsun iki kere dış gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum size.. İlkinde geç kalındığı için iç kanamayla ameliyata alındım sol tüpüm alındı... Diğerinde ise MTX tedavisi oldum sizinkisi gibi tek doz iğne yeterli oldu benim için 2. gün artış olması normal sonrasında biraz yavaş da olsa düşüyor değer... benim değerim 3-4 hafta da sıfırlanmıştı kanamam normal adet kanaması gibi devam etti bir süre sonrasında çok şükür ki 4 ay sonra normal yoldan hamile kaldım şuan 6 aylığız... Sakın ümitsizliğe kapılmayın... ALLAH büyük ol derse oluverir...
Yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım birinin anladığını hissetmek helede o kişi bundan sonra sağlıklı gebelik yaşayan biri olunca inanılmaz mutlu oluyorum.
- 2 Ekim 2018
- 132
- 70
- 13
Öncelikle geçmiş olsun ve bebiş hayırlı olsun sağlıkla gelsin annesine benim iki doz sonrası bugün düşüş oldu(2549dan 2023) çok şükür iki gün sonra tekrar bakılacak ve muayene olacam aksilik çıkmazsa taburcu olup iki güne bir kan vermeyi talep edecem.
Yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım birinin anladığını hissetmek helede o kişi bundan sonra sağlıklı gebelik yaşayan biri olunca inanılmaz mutlu oluyorum.
Amin İnşallah :) umarım en kısa zaman da sende yaşarsın bu güzel duyguyu dua et bol bol Bana doktorum eğer bir kez daha normal yolla gebe kalırsan çok büyük ihtimalle o da dış gebelik olur demişti muayene sırasında keseyi görünce o da şaşırdı mucize olduğunu söyledi. Olmayacak diye bir şey yok sadece her şeyin vakti ve zamanı var... Son olarak sana tavsiyem sakın kafana takma kafandan bebek fikrini çıkardığın an mucize gerçekleşiyor.