Dış gebelik yasiyorum ve hic bi fikrim yok :(

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
29
Kizlar lütfen bilgisi olan bana bisey desin cok kafam karisik beta hcg mi cok düşükken ogrendim ama guzel bi sekilde artiyordu 1062 oldukdan sonra guzel bi artis olmadi 4 gunde 4000 olmus muhtemelen dis gebelik dendi napcam nolcak simdi

Bana normal artmış gibi geldi. Doktorun mu söyledi dış gebelik diye?

Benimde ilklerde normal duzenli artiyordu sonra birden 4gunde 6400lerde olmasi gereken deger 9209 cikmisti ya dedim dış gebelik ya da cogul gebelik ama sonra doktorum degerlerin cogu zaman birsey ifade etmediğini önemli olan ultrasonda ne çıkacağı demişti. Cok şükür hicbir sıkıntı yoktu ve su an 11+1 olduk.
4000de hic ultrasona baktirmadin mi arkadaşım bello olurdu ne olursa olsun.
Insallah hersru güzel olacak Allahin izni ile kalbini gönlünü ferah tut.

Değerin banada normal geldii canım yanı benimde böyle oldu ultrasonda doktor baktı çok güzel yere yerleşmiş dedi. Eğer öyle olsaydı güzel yere yerleşmiş demezdi herhalde

Hepnizie cok cok tesekkur ederim arkadaslar girip yazamadim yoğunluktan dolayi dun doktor ilk defa keseyi gordu rahim ici cok guzel vi kesen var dis gebelik yok dedi beta hcg suan bisey ifade etmiyo benim icin dedi iki hafta sonra bebegi ve kalp atislarini görürsek hersey yolundadir dedi ve simdilik keseyi görmem yeterli benim icin dedi insallah hersey hayirli olur sagolun tekrar guzel cevaplariniz icin

Gözün aydın arkadaşım cok sevindim insallah sağlıkla devam edip sağlıkla kucagina almak nasip etsin Rabbim.
Bazı doktorlar gerçekten sadece can sıkmak için doktor olmuşlar 😒

Gözün aydın arkadaşım cok sevindim insallah sağlıkla devam edip sağlıkla kucagina almak nasip etsin Rabbim.
Bazı doktorlar gerçekten sadece can sıkmak için doktor olmuşlar 😒

Aynen canim bide insanin kafasi karisiyo biri bisry diyo digeri baska bisey ben anlamıyorum bunlar ayni şeyleri okumuyolarmi 🤣neyse bizim bebislerimiz bizler sevdiklerimiz saglikli olalimda doktorlar ne derlerse desin

Aynen canim bide insanin kafasi karisiyo biri bisry diyo digeri baska bisey ben anlamıyorum bunlar ayni şeyleri okumuyolarmi 🤣neyse bizim bebislerimiz bizler sevdiklerimiz saglikli olalimda doktorlar ne derlerse desin
Beyinleri cok okumaktan yanmış galiba canim, yada ezbere konuşuyorlar zalımlar 😏
Aminn amin inşallah canım.

Merhaba öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim 1 hafta önce ameliyat oldum dış gebelikten sezaryen gibi bi farkı yok .doktor tüpüne zarar vermeden onardım dedi.benim 1 kez düşen değerim ardından sürekli artış göstermeye başladı sağlıklı bir artış değildi. Kalbini ferah tut çünkü süreçler net sağlıklı ise değer artışı katlanarak gidiyor kese oluşuyor bende kese oluşmamıştı. Dış gebelik kendisi atmazsa vücut ya iğne yapıyorlar ya kürtaj yada en son çare iç kanama yaşanmadan ameliyat .biz ne kadar zorlarsak zorlayalım sonucu değiştiremiyoruz Allah hayırlı sağlıklı doğru zamanda nasip etsin diyorum .aklıma takılan herşeyi açıp okudum bilinçlenmek için doktor süreçle ilgili bilgi verdiğinde az çok sürece vakıftım .kafama çok taktım bu süreçte ama gerek yokmuş aslında hayırlısı diyorum şimdi

Back
X