Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik yasayanlar, yardim!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama degilde basindan beri kahverengi lekelenme ve arada sirada hafif sizi var iki gunde bir ultrasonla bakiliyor kese yok ve bu degerlerde kese gormeyi beklemiyoruz dedi doktor. Bir an once kese gorunsede ne yapacagimizi bilsek.
Kese 1100-1300 arası gibi değerlerde görünür demişti doktor bana kahverengi lekelenme bende de olmuştu ama benim lekelenme olduğunda değerim 4250 ydi vajinal ultrasonla baktı ve keseyi göremediler ve öyle teşhis koydular

Seni korkutmak istemem iğne gerçekten çok yıpratıcı ve çok acılı.Ama ameliyat mı iğne mi desen seve seve iğne olurum ben.Benim değerim 36 72 92 86 54 102 böyle dengesizdi ve en başından kanamam vardı doktor keseyi beklemedi iç kanama riski olur diye hemen iki doz iğne yapıldı 1 ay sonra kanama oldu adet gibi o kadar.normalde benim doktorum 3 ay dedi ama ben 6 ay korunmuştum.inşallah senin kimyasaldır ama dış gebelikte olsa arı sütü propolis kullan her sabah.o bağışıklık için mucize bir şey.omega3 desteği al.

Canım ben yeni yaşadım 3 hafta önce, kesin dış geeblik dedi 3 hastane yatış bile verdiler , en son acıbademde riskli gebelik uzamnına gittim ve keseyide gördü swnin dış gebelik değil çok karıştırılıyor dedi. Farklı doktorlarada danış derim . Şu an ikiz gebeyim çok şükür. O stresi iyi bilirim emin olmadan ilacı alma.

Merhaba
ben de aynı durumdayım değerim 1971 ken iğne vuruldum çarşamba akşamı 90 mg..kaç gün hastanelerdeydim .. şimdi de burnum falan akıyor korona olursam kesin ölürüm diye korkudan kendimi yiyip bitiriyorum .. siz nasıl oldunuz

merhaba gecmıs olsun dış gebelıkmı yasadınız. bende yenı hamıle oldugumu ogrendım. yanı şoyle ayın 25 ınde betam 589 çıktı adetım 2 gun gecıkmıstı. 26 aksamı bıdaha beta baktrdım baska yerde 343 cıktı 28 ınde bugun yanı ılk yaptrdıgm yerde yaptrdım bıdaha test 719 çıktı. suan koronada var cok korkuyorum dıs gebelıkten ıgne olsam bagısıklıgı baskılıyrmus. duzelır mı yada kımyasal olma ıhtımalı yok mu ya duser mı kendı

Farklı laboratuvar da yaptirinca sonuç farklı çıkabiliyor o yüzden aynı yerde yaptırmaya özen gösterin. Ama yinede artış az olmuş takipte olmanız gerekir. Bende dış gebelik geçiriyorum şu an. 2 hafta önce iğne oldum. Riskli bir durum. O yüzden mutlaka doktora görünün. Rahimde görülmezse ya da tuplerde görülürse dış gebelik tanısi koyacaktır doktorunuz. İnslalahhh saglijli artış ile devam eder

ıgne nasıl etkı yaptı pekı sızın degerlerınz nasıldı bn sımdı bu aksam ıkıncı test yaptıgm yerdn kan vercm bıde bakalm fark nasıl dıe ama bn dıs gebelkten korkuyorum daha cok suan. az bır artıs sonra toparlarmı bılmıyorum

Canım ben tup bebek ile gebe kaldım o yüzden değerim çok dusk iken öğrendim. Sağlıksız olacağı belliydi ama belki kimsyal olur dedik dgerlrim baştan iki kat artı sonra artmaya devam etti fakat iki kattan azdı. 1300 iken sol tupumde kese görüldü. Igne oldum. Ağrı yaşamadım sadece baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ama gebelik belirtiside yaşamjs olabilirim. İgne yapılınca baştan değer artmaya devam ediyor önemli olan iğnenin 7. Günu düşüs olması. Dusus yoksa genelde 2.igne yapılıyor. Benim değerim şu an 500lerde ve daha yeni agrilarim başladı. Gerçekten çok zor ve ağır bir süreç insallahh sağlıklı gebelktr degilsede kimyasal gebelik yaşarsınız igneye gerek kalmaz

cok gecmıs olsunn ınsaallah dıs gebelık degıldır tek duam bu suan

cok gecmıs olsunn ınsaallah dıs gebelık degıldır tek duam bu suan
İyi ultrason cihazı olan bir doktora giderseniz daha iyi tanı koyacaktır. Bir testle belli olmaz zaten şimdilik stres yapmayın normal gebelik ise bebeğe zarar verirsiniz

Canim senin adina cok sevindim benim hala dis gebelik olup olmadigini kesinlestiremediler, sali gunu tekrar doktora gidecegim kese henuz gorunmedi, senin degerlerin nasil yukseldi iki gune bir ne kadar artiyordu ayrintili yazarmisin, kendj durumumla kiyas yapmak istiyorum.

Merhaba
Merhaba bende ektopik yani dış gebelik durumu yaşıyorum sol tüpte gördü doktor bebeği beta 9000 lerde idi iğne 1. Dozu vuruldum 11000 çıkmış normal dedi 2 gün sonra 9000 e düştü. 2. Dozu vuruldum 1 hafta oldu çok zormuş. Baana kalp atışını bile dinletti doktor çok kötü oldum. Tüp bebekti . siz naptınız şuan ne durumdasınız

Bende tup bebekle dış gebelik yaşadım. Ama benim betam 1000 iken sol tupte görüldü ve iğne oldum keseyi bende gördüm o an çok kötü oldum. 9000 e gelene kadar neden beklendi sizde

Bende tup bebekle dış gebelik yaşadım. Ama benim betam 1000 iken sol tipte görüldü ve iğne oldum keseyi bende gördüm o an çok kötüydü. 9000 e gelene kadar neden beklendi sizde
Bende 2 embiryo transfer yapıldı. Biri rahim içinde görüldü diğeri tutmamış dedi doktor. Sonra benim çok ağrı ım oldu . tüp bebek doktorum adanada ben konyada yaşıyorum çok ağrılarım olunca gittim başka doktora gördü sol tüpğn orda dedi o hemen ameliyat olcaksın dedi tekrar kendi doktoruma geldim iğne tedavisi oldum. Rahimdeki kesede bozulmuştu düşük olacak dedi onuda kürtajla aldı.

Şimdi durumunuz nasıl iyi misiniz? Mesajlari geç okuyorum sayfalardan. Tanımıyorum tabiki ama inanın bana Çok üzüldüm. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun çok zor ve ağır bir süreç. Peki rahim icinde ki kese bozulmasa nasıl olacaktı yinede ikiside düşürülecek miydi

Çok geçmiş olsun çok zor ve ağır bir süreç. Peki rahim icinde ki kese bozulmasa nasıl olacaktı yinede ikiside düşürülecek miydi
nasıl yapacaktı nasıl olacaktı hiç bilmiyorum herşryde bir hayır vardır diyorum . 1 hafta oldu öğreneli değer 9000 di iğneden sonra 11000 çıktı . 2 gün sonra tekrar 9000lere düşmüş 2. Dozu yaptırdım iğne salı günü kontrolum var ne olacak bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum artık uzun sürecek bu süreç 1 embiryom kaldı oda dışgebelik olursa diye korkuyorum. Napalım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize. İsteyen herkese nasip etsin. 1 oğlum var çok şükür yanına kardeş istiyoruz bakalım

Benim degerim 2000 e kadar çıkmıştı en yüksek ve 1 ayda sıfırlandı. Sıfırlanali bir ay oldu hala adet olmadim. Kasım daki adetim ile tekrar tranfser olucam ama bende aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Ne güzel bir evladınız varmış Allah bağışlasın. Bende simdilik bir olsa yeter diorum ama zamani gelince kardeş istenir elbet. Benim doktorum 3 ay ara verdi bazı doktorlar daha uzun süre ara veriyor.

Ooo sizinki 1 ayda sıfırlandıysa benimki kim bilir ne zaman olur. Bence bir kaç ay daha bekleyin derim iyice kendinie gelsin rahim acele etmeyin derim kendimce. Emin olun kardeş isteniyor oğlum 3.5 yaşında diyor arkadaş istiyorum diyo hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. İnşallah tadarsınız bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…