Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik yasayanlar, yardim!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba

Merhaba bende ektopik yani dış gebelik durumu yaşıyorum sol tüpte gördü doktor bebeği beta 9000 lerde idi iğne 1. Dozu vuruldum 11000 çıkmış normal dedi 2 gün sonra 9000 e düştü. 2. Dozu vuruldum 1 hafta oldu çok zormuş. Baana kalp atışını bile dinletti doktor çok kötü oldum. Tüp bebekti . siz naptınız şuan ne durumdasınız
Merhaba

Merhaba bende ektopik yani dış gebelik durumu yaşıyorum sol tüpte gördü doktor bebeği beta 9000 lerde idi iğne 1. Dozu vuruldum 11000 çıkmış normal dedi 2 gün sonra 9000 e düştü. 2. Dozu vuruldum 1 hafta oldu çok zormuş. Baana kalp atışını bile dinletti doktor çok kötü oldum. Tüp bebekti . siz naptınız şuan ne durumdasınız
Allah sabrımızı veriyor şu an çok yeni olduğu için daha çok üzülüyorsun ama acın geçmese de hafifliyor ben şu an korunmayı bıraktım bakalım Allah’ın izniyle yeniden deneyeceğiz inşallah tekrarını yaşamam

Allah sabrımızı veriyor şu an çok yeni olduğu için daha çok üzülüyorsun ama acın geçmese de hafifliyor ben şu an korunmayı bıraktım bakalım Allah’ın izniyle yeniden deneyeceğiz inşallah tekrarını yaşamam
İnşallah kavuşursunuz bebeğinize. Zamanla geçecektir beklicem artık. 🙏

Bende 3 sene once dis gebelik yasadim once kurtaj gibi bisey yapiyorlar sonra 1.igne ise yaramadi 2.igneyi oldum 4.5 gun hastanede yattim 2.igne ise yaramisti ama gercekten cok aci veren bi igne seni korkutmak degil ama amacim en azindan ameliyattan daha iyi en azindan tuplerin alinmiyor insallah dis gebelik degilsindir gecen haftada malesef dusuk yaptim hic bisey anlamadim ne zaman dustu 😔dr once korkuttu dis gebelikte olabilir diye yssadigim icin cok korktum neyseki 1 haftadir gidip gidip geldim kan vermeye cok sukur bugun 26 ya inmis beta degerim Allah gonlune gore versin canim insallah degilsindir dis gebelik

X