- 8 Ocak 2025
- 41
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi muzlupuding06
Ben ayın 15nde 6 gün gecikmeli olarak doktora gittim böyle leke gib kahverengi akıntıyla adet olamiyorum diye gittim doktor baktı rahim duvarın kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi beta baktı 182.90 çıktı , 2 sonra tekrar baktı 423 çıktı 2 gün sonra tekrar baktı pazar günü yani 796.40 çıktı sağlıklı yüksekliş cuma günü gel keseyi görelim dedi lekelenmelerde hala devsm ediyodu doktor yerleşme kanaması korkma dedi bugün tekrar gittim az önce yani baktı keseyi göremedi sonra vajinal baktı sol tüpe yakın bir şey görünüyor dış gebelik olabilir tekrar beta bakıcaz duruma göre iğne verecez olmazsa ameliyat edip tüpünü alıcaz dedi ama dış gebelik belirtilerine baktığımda kusma bulantı ishal baş ağrısı gibi semptomlar var bunların hiçbiri yok bende kahverengi akıntı dışında onada doktor hep yerleşme kanaması dedi . Bide normal şartlarda dış gebelikte beta artmıyomuş ya da artıyosa bile az artıyomuş benim 3 kere verdiğimde hep 2 katı normal olmssı gerektiği gibi arttı doktorların yanılma payı olabilir mi şuan sonuç bekliyorum kan sonucu ona göre başka doktora gidicem beni aydınlatabilir misiniz lütfennn