- 3 Aralık 2016
- 127
- 83
-
- Konu Sahibi Superisi_8662
Birde sen igneden sonra ozel yaptigin bisey war mi ben genel olarak dinleniyorum yatak istirahi yapiyorumCanim tabiki lekelenme cok oldu. Agrilar oldu. Kasikta batmalar oldu. Hatta bi ara su gibi kanamam bile oldu. Doktorum normal oldugunu soyledi. Insallah cabucak atlatirsin
İnslhh hiç bir aksilik olmadm dususe geçmeye başlar arts çok olmams insallah bu günden sonra hiç olma bundan kurtulur kurtulmaz rahim filmini cekill..Ayy çok sagol canim degerlerde bugunde yukselme war %10 ciwarinda bakalim 2. Igneyi wurdular haftaya bugun tekrar kontrole gidicem sanada yanit gelirse bilgi werirmisin bana
Allah razi olsun canim acimi derdimi paylastigin icin
Insallah duser cnm. Allah sifa versinInsallah canim cuma gunu degerlerdeki artis %34 dü bugunku kontrolde % 11 artis war yukselme azaldi ama dusmedi de bakalkm bugunde igne vuruldum 1 hafta sonra tekrar gidicem tabi bi aksilik olmazsa
Dinlen tabi cnm. Benim kucuk bi kizim oldugu icin cok dinlenme firsati bulamadim :)Birde sen igneden sonra ozel yaptigin bisey war mi ben genel olarak dinleniyorum yatak istirahi yapiyorum
Amin canim insallah Allah razi olsun rahim filmi nasil oluyo ilk defa duyuyorum daİnslhh hiç bir aksilik olmadm dususe geçmeye başlar arts çok olmams insallah bu günden sonra hiç olma bundan kurtulur kurtulmaz rahim filmini cekill..
Allah bagislasin canim ne guzel cok korkum oldugu icin heran panikdeyiz esim 7 24 nobette bisey olcak dieDinlen tabi cnm. Benim kucuk bi kizim oldugu icin cok dinlenme firsati bulamadim :)
Bnde bilmiyorm aslinda tüplerde tıkanıklık varmı yapışıklikk varmı rahimde ona bakıyorlar sanirm ama sunu biliyorum tüpleri tıkalı olanın dış gebelik gecirdigiyle ilgili bir yazı okumuştum bence arastirmalisn bu konuyu ..Amin canim insallah Allah razi olsun rahim filmi nasil oluyo ilk defa duyuyorum da
Sagol canim bu aklimda olsun doktorum istemezse ben danisirim tabii ameliyat olmazsamBnde bilmiyorm aslinda tüplerde tıkanıklık varmı yapışıklikk varmı rahimde ona bakıyorlar sanirm ama sunu biliyorum tüpleri tıkalı olanın dış gebelik gecirdigiyle ilgili bir yazı okumuştum bence arastirmalisn bu konuyu ..
İnsallah olmazsn dua et bol bol Rabbim kurtarsın namaz kıl için ferahlar..Sagol canim bu aklimda olsun doktorum istemezse ben danisirim tabii ameliyat olmazsam
Canim kanamam war ama tesbih cekiyorun rabbim bu zor durumlarda olan tum kullarina yardinci olsunİnsallah olmazsn dua et bol bol Rabbim kurtarsın namaz kıl için ferahlar..
Doğru orasını unuttum ..Canim kanamam war ama tesbih cekiyorun rabbim bu zor durumlarda olan tum kullarina yardinci olsun
Canimsin sende beni dusunuyosun benim icin dedin farkindayim bide hic canim yok hep yatiyorum esim herseyi yapio annem yemegimi yapio ama onada kiyamiyorum 4 ayda hem anneannemi hemde buyukbabami kaybettik buyukbabam daha 1 ay oldu annemin kucagina dustu onada cok uzuluyirum bisey olucak die artik sabah kahwaltiyi ewde yapip sonra anneme goturcek esim hem kendi ewi hem benim ewime yetisemez kiyamiyorum onada yaDoğru orasını unuttum ..
Basiniz sagolsunnn...Bence de orda kal biraz moral bulursun onada yazk ama sn canını sıkma en çok sna üzülür Allah korusun birşey olursa o yüzden kendine de dikkat et... Bn kurtajdan neler çektim senin o halini düşünemiyorum şuan o yüzden hep aklimdasn Rabbim yardım ederCanimsin sende beni dusunuyosun benim icin dedin farkindayim bide hic canim yok hep yatiyorum esim herseyi yapio annem yemegimi yapio ama onada kiyamiyorum 4 ayda hem anneannemi hemde buyukbabami kaybettik buyukbabam daha 1 ay oldu annemin kucagina dustu onada cok uzuluyirum bisey olucak die artik sabah kahwaltiyi ewde yapip sonra anneme goturcek esim hem kendi ewi hem benim ewime yetisemez kiyamiyorum onada ya
Amin cnm. Icini ferah tut Allahin izniyle bisey olmaz insallahAllah bagislasin canim ne guzel cok korkum oldugu icin heran panikdeyiz esim 7 24 nobette bisey olcak die
Beni cok duygulandirdin iyiki bu siteyi acmisim yanimda oldugun icin bana canimdan kanimdan biri gibi hissettirdigin icin cok sagol seni reelde tanimasamda warligini dualarini hissediyorum iyiki tanimisim cok sagol canim arkadasimBasiniz sagolsunnn...Bence de orda kal biraz moral bulursun onada yazk ama sn canını sıkma en çok sna üzülür Allah korusun birşey olursa o yüzden kendine de dikkat et... Bn kurtajdan neler çektim senin o halini düşünemiyorum şuan o yüzden hep aklimdasn Rabbim yardım eder
Amin canim insallah cok sagolAmin cnm. Icini ferah tut Allahin izniyle bisey olmaz insallah
İyiki bnde acmism çok iyi yürekli insanlar la tanistm sengbi ..Beni cok duygulandirdin iyiki bu siteyi acmisim yanimda oldugun icin bana canimdan kanimdan biri gibi hissettirdigin icin cok sagol seni reelde tanimasamda warligini dualarini hissediyorum iyiki tanimisim cok sagol canim arkadasim
Aynı duyguları paylaşıyoruzİyiki bnde acmism çok iyi yürekli insanlar la tanistm sengbi ..
Aynı duyguları paylaşıyoruz
Hastaneye gitti mi canım ??Aynı duyguları paylaşıyoruz