- 3 Aralık 2016
- 127
- 83
-
- Konu Sahibi Superisi_8662
Cok sagol hemen kaldiriyorumKonu yanlış yerde canm msj alımını kapat ve gebelik bölümünde aç konuyu. Veya yöneticiye msj at konunu tasisn
Geçmiş olsun bu arada insallh düşer de ameliyat gerek kalmazCok sagol hemen kaldiriyorum
Çok sagolun inşallah tek temennim o dualarinizi esirgemeyinGeçmiş olsun bu arada insallh düşer de ameliyat gerek kalmaz
Bende boş gebelik yasamistm zor bir duygu Allah yardımcın olsun.İnşallah tek temennim o dualarinizi esirgemeyin
Cok sagol bos gebelikle dis gebelik ayni sey mi acaba pek bilgim yokda sadece hergunum diger gunden daha korkulu we endiseli geciyoBende boş gebelik yasamistm zor bir duygu Allah yardımcın olsun.
Yok farklı boş gebelik rahim içine yerleşiyor.. kurtajla hallaluyo senin değerler dustu mu canm dua ediyorum snaaCok sagol bos gebelikle dis gebelik ayni sey mi acaba pek bilgim yokda sadece hergunum diger gunden daha korkulu we endiseli geciyo
Sanada çok geçmis olsun canim benim Çok sagol yok degerlerim %34 yukselmis normalde doktor %20 degerlerinde bi yukselme olabilir ilk basta demisti igneden 2 gun sonra bakalim pazartesiyi bekliyorum bende şifa duasi okuyorum kendime bu duayi ben yakinlarimada okumustum cok sukur etkisini gordum dualar cok buyuk rabbim tum hastalarimiza şafi ismiyle şifa wersinYok farklı boş gebelik rahim içine yerleşiyor.. kurtajla hallaluyo senin değerler dustu mu canm dua ediyorum snaa
İnsallah atlatirsin .. biraz bakindim senin içinde yapacak bise yok maalesef beklemelisin.. acaba diyorum maydanoz galan icsen kese dusmez mi kendiliginden veya papatya çayı falan icsen hem stresini alırdı..Sanada çok geçmis olsun canim benim Çok sagol yok degerlerim %34 yukselmis normalde doktor %20 degerlerinde bi yukselme olabilir ilk basta demisti igneden 2 gun sonra bakalim pazartesiyi bekliyorum bende şifa duasi okuyorum kendime bu duayi ben yakinlarimada okumustum cok sukur etkisini gordum dualar cok buyuk rabbim tum hastalarimiza şafi ismiyle şifa wersin
Amin canım yok yasak bitki caylari maydonoz kürü cunku bu ic kanamayi tetiklermis rahim disinda oldugu icin gebelik bi etkisi yokmus bende cok arastirdimAminn canım bol bol oku
İnsallah atlatirsin .. biraz bakindim senin içinde yapacak bise yok maalesef beklemelisin.. acaba diyorum maydanoz galan icsen kese dusmez mi kendiliginden veya papatya çayı falan icsen hem stresini alırdı..
Yardımcı olmayı çok isterdim ama etrafimdada yok bu durum yaşayanAmin canım yok yasak bitki caylari maydonoz kürü cunku bu ic kanamayi tetiklermis rahim disinda oldugu icin gebelik bi etkisi yokmus bende cok arastirdimbelki bi yasayan bilgi werir dedim ama cewap yok
Ayyy canimsin ya yazdiklarin icime su serpti bende şuan tedavideyim ilk emseye gittim gectigimiz hafta pazartesi gunu karin icinde cok kanama oldugu icin korktu direk hastaneye yatircakti farkli tahlillerde normal cikinca sali gunu tekrar cagirdi karin icinde kanamanin azaldigini gorduk fakat degerlerim yukseldigi icin carsamba ameliyat yapacagini soledi tabi korktuk eski doktoruma wera ya gittim cok sukur doktorum karin icinde kan sivisi gormedigi ve agrilarim olmadigi icin igne tedawisine baslatti bir doz 75mg vuruldum gecen sali gunu cuma degerlerimde bi dusme gozukmedi yrn tekrar kontrolum war degeerlerde dusme yoksa we karin icinde kanama yoksa bir doz daha wurulcam insallah senin gibi olurum bende sana bisey sormak istiyorum ara ara kanamam oluyodu fakat bugun kanamam yok ama kahwerengi akintim war sende de oldu mu korku sardi beniMerhaba cok gec gecmis olsun. Bende dis gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin. 2gunde bir beta hcg olcumu yaptir. Ben 2doz igne vurundum. Ilk olcumde biraz yukseldi sonrasinda kendiliginden dusmeye basladi. Biriken kan kendiliginden azalip bitti. Sabir cok onemli. Duydugum herkes en fazla 10 gunde dusururken benim 43.gunde bitti. Cok cok dayanilmayacak kasik ve karinn agrisi yasarsan ve bayilacak gibi olursan mutlaka git hastaneye. Insallah ameliyata gerek kalmaz. Allah sifa versin
Canimsin cok sagol bana destek olman bile yetio biliyomusun ama kimse dis gebelik yasamamis mi anlamiyorum cwp yok kimseden simdi bi arkadas yazdi cok sukurYardımcı olmayı çok isterdim ama etrafimdada yok bu durum yaşayan
Dış gebelik geçiren çok az.. kimsede görmuyordur konuyu.. bnde actm 2 konu ama hic cevap alamadım.Canimsin cok sagol bana destek olman bile yetio biliyomusun ama kimse dis gebelik yasamamis mi anlamiyorum cwp yok kimseden simdi bi arkadas yazdi cok sukur
Ayyy canimsin ya yazdiklarin icime su serpti bende şuan tedavideyim ilk emseye gittim gectigimiz hafta pazartesi gunu karin icinde cok kanama oldugu icin korktu direk hastaneye yatircakti farkli tahlillerde normal cikinca sali gunu tekrar cagirdi karin icinde kanamanin azaldigini gorduk fakat degerlerim yukseldigi icin carsamba ameliyat yapacagini soledi tabi korktuk eski doktoruma wera ya gittim cok sukur doktorum karin icinde kan sivisi gormedigi ve agrilarim olmadigi icin igne tedawisine baslatti bir doz 75mg vuruldum gecen sali gunu cuma degerlerimde bi dusme gozukmedi yrn tekrar kontrolum war degeerlerde dusme yoksa we karin icinde kanama yoksa bir doz daha wurulcam insallah senin gibi olurum bende sana bisey sormak istiyorum ara ara kanamam oluyodu fakat bugun kanamam yok ama kahwerengi akintim war sende de oldu mu korku sardi beni
Ayy çok sagol canim degerlerde bugunde yukselme war %10 ciwarinda bakalim 2. Igneyi wurdular haftaya bugun tekrar kontrole gidicem sanada yanit gelirse bilgi werirmisin banaDış gebelik geçiren çok az.. kimsede görmuyordur konuyu.. bnde actm 2 konu ama hic cevap alamadım.
Insallah canim cuma gunu degerlerdeki artis %34 dü bugunku kontrolde % 11 artis war yukselme azaldi ama dusmedi de bakalkm bugunde igne vuruldum 1 hafta sonra tekrar gidicem tabi bi aksilik olmazsaCanim tabiki lekelenme cok oldu. Agrilar oldu. Kasikta batmalar oldu. Hatta bi ara su gibi kanamam bile oldu. Doktorum normal oldugunu soyledi. Insallah cabucak atlatirsin