Çok büyümediyse evet yani haftalık olarak küçükse vücut kendi atıyor zatenArkadaşlar dış gebelik yaşıyorum. Doktorum kendi kendine düşeceğini söyledi. Bu durumu yaşayan oldu mu kendi kendine dış gebelik sonlanır mı ???
962 olan değerim hep düşüşe geçti en son çarşamba baktırdım 71 e kadar geldi. Sürekli beta takibindeyim. 9 haftalık şuan doktor az kalmış atacak dedi.Çok büyümediyse evet yani haftalık olarak küçükse vücut kendi atıyor zaten
Keseniz görünmüş müydü962 olan değerim hep düşüşe geçti en son çarşamba baktırdım 71 e kadar geldi. Sürekli beta takibindeyim. 9 haftalık şuan doktor az kalmış atacak dedi.
Hayır gözükmediKeseniz görünmüş müydü
Kürtaja gerek yok o zaman kendi kendine düşer o tabiiki yinede siz bilirsinizHayır gözükmedi
Geçmiş olsun beta değeriniz kaçtan kaça düştüDiş gebelikte iğne veriyorlar kanamayla atlıyor diye biliyorum eğer tehlikeli bir yere yerleşmediyse, bende de şüphelendi sonra kimyasala döndü dedi betam düşmüştü çünkü su an yine kan vermeye gidiyorum hatta bebeğim benimle değil sanırım
Bende öyle düşünüyorum beklemedeyim inşallah kendi kendine atar .Kürtaja gerek yok o zaman kendi kendine düşer o tabiiki yinede siz bilirsiniz
Bende iğne oldum 4 gün. Oldu ama değerler yükselmişDiş gebelikte iğne veriyorlar kanamayla atlıyor diye biliyorum eğer tehlikeli bir yere yerleşmediyse, bende de şüphelendi sonra kimyasala döndü dedi betam düşmüştü çünkü su an yine kan vermeye gidiyorum hatta bebeğim benimle değil sanırım
deger dusuyor ıse kımyasaldır canım,Hayır gözükmedi
Su an ne durumdasiniBende iğne oldum 4 gün. Oldu ama değerler yükselmiş
Göğüs büyümen normal adet olmadan geçmez Birinci doz iğne olduysan ilk 4 gün dgerlerin yükselir 7 günde düşüşe geçerMerhaba bende su an diş gebelik yaşıyorum. İlk önce kimyasal sandık yükseldi ve düştünüz an 400 lere çıktı iğne vuruldum 4 gün hastanede kalacakmışım kalıyorum şu an yarın beta bakacaklar düşmüşse gideceğim yoksa yine iğne vuruyorlarmış yine kalacakmışım Allah korusunben gebeliği göğüs büyümesi ile anlamıştım beta yükseldikçe büyüdü. Küçülmeye başlamıştı şimdi baktım yine büyümüş çok korkuyorum sizin bir belirti var mıydı?
Dedi ki eğer 4 gün düşmemişse tekrar iğne vuracagiz. Ya çok bunaldım bayramı burda geçirmek çok üzdü beni zaten pakolojim bebeğim için korkunc durumdaGöğüs büyümen normal adet olmadan geçmez Birinci doz iğne olduysan ilk 4 gün dgerlerin yükselir 7 günde düşüşe geçer
Tek dozda düşmese bile ikinci dozda düşer değerlerin kaçDedi ki eğer 4 gün düşmemişse tekrar iğne vuracagiz. Ya çok bunaldım bayramı burda geçirmek çok üzdü beni zaten pakolojim bebeğim için korkunc durumdadüşmeme durumu da var dimi çok üzücü
Son beta 436 çıktı. Ondan önce 120 lere düşmüştü kimyasal sanmıştıkTek dozda düşmese bile ikinci dozda düşer değerlerin kaç
Değerlerin düşük neden hastanede yatırıyorlar kiSon beta 436 çıktı. Ondan önce 120 lere düşmüştü kimyasal sanmıştık
Aynen böyle söyledim dedim ki kimseyi yatırmıyorlarmis bayram zamanı çok mutsuzum çıkmak istiyorum diye, dedi ki çıkanlar 200 dür değerleri senin yüksek çıkmayacaksın dediler bekliyorum çaresizDeğerlerin düşük neden hastanede yatırıyorlar ki
Yok doktor gerek duymuyor anca değerler 2000 olduğu zaman yatış veriyorAynen böyle söyledim dedim ki kimseyi yatırmıyorlarmis bayram zamanı çok mutsuzum çıkmak istiyorum diye, dedi ki çıkanlar 200 dür değerleri senin yüksek çıkmayacaksın dediler bekliyorum çaresiz