Arkadaşlar merhaba . 1 senelik evliyim . İlk gebeliğim bebeğin kalbini duyamadığımız için sonlandı . Sonrasında doktorum genetik testi yaptıralım dedi sonucu az miktarda kan pıhtılaşması çıktı ve günlük ecoprin içmem gerektiğini söyledi . 20 Ağustos’ta tekrar hamile olduğumu öğrendim ama bu seferde değerlerim belirli oranda yükselmedi 169 da başlayıp 340’a kadar çıktı sonuç olarak dış gebelik olduğuna karar verildi . Ultrasonda alttan ve üstten bakılarak bir şey görülmedi .o yüzden 28 Ağustos da iğne yapıldı 80 mg . İğne sonrası ağrı , gaz sancısı gibi sancılar oldu ama öyle çok değil . Sonrasında 4. Gün yükselecek dendi 470 oldu . 7 gün düşecek dendi ama benim yükselip 490 oldu . Şimdi 1 ay olacak neredeyse ve 137 ye düştü . Kanama 2 hafta normal şekilde 1 hafta leke şeklinde oldu yaklaşık bir haftadır yoktu ama bugün yine başladı . Sizde ki süreç nasıl gelişiyor arkadaşlar . Kanamalarınız ne kadar sürdü ? Ne kadar sürede sıfırlandı? Ağrılarınız oldu mu ? Psikolojik olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Sonrasında hamilelik süreciniz nasıl oldu ? Bunlarla alakalı hep tek tek başlıklar olunca toplu yazmak istedim. Teşekkürler şimdiden .