• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik şüphesi ?

Kedimekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
81
13
88
31
Merhaba,
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim gerçi şuan şüpheli. Kan testinde 1387.9 çıktı degerim son adet günümün başlangıcı da 29 Ekim di. Dün ve bugün pembe lekelenmem oldu iki kere. Doktor vajinal ultrosonla baktı şüpheli kese ya erken ya da dış gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. Ama şu an içim içimi yiyor hamileliğinde böyle pembe lekelenmeleri olan oldu mu ? Bazende kasıklarım da yanma ve hafif ağrı oluyor. Bunları hamileliklerinde yaşayan var mı ? Ya da dış gebelik olması icin daha farklı şeyler mi olmalı

Merhaba,
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim gerçi şuan şüpheli. Kan testinde 1387.9 çıktı degerim son adet günümün başlangıcı da 29 Ekim di. Dün ve bugün pembe lekelenmem oldu iki kere. Doktor vajinal ultrosonla baktı şüpheli kese ya erken ya da dış gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. Ama şu an içim içimi yiyor hamileliğinde böyle pembe lekelenmeleri olan oldu mu ? Bazende kasıklarım da yanma ve hafif ağrı oluyor. Bunları hamileliklerinde yaşayan var mı ? Ya da dış gebelik olması icin daha farklı şeyler mi olmalı
Rahim kalınlığına bakmadı mi doktorun ?? Benim kese 5300lerden sonra görülmüştü hrmen panik yaptırıyor bu doktorlar sağolsunlar..

Hayır bakmadı ilk gebeliğim olduğu olduğu için benim de hiç bir tecrübem yok bu konular da pazartesi tekrar ultrosona giricem

Hayır bakmadı ilk gebeliğim olduğu olduğu için benim de hiç bir tecrübem yok bu konular da pazartesi tekrar ultrosona giricem
Benim kesem 6. Haftanın sonunda görüldü beta hcg 5300leri geçtikten sonra 1300lerde gorulmemesi gayet normal yani geç dollenme olmuş olabilir seninde benim yaklaşık 2 hafta geç dollenme mesela. Sen korkma en son hangi gün gittin doktor a

Daha dün öğrendim hamile olduğumu aksam üzeride lekelenme olunca acile gittik doktor erken gebelik olabilir dedi net bir sey söylemedi yarin acilde yine kan testi yaptircam pazartesi de doktora gidicem insallah degerlerim yukselmis olur

2200 lede Benim görünmemişti doktor dış gebelik olabilir demişti çok Korkmuştum iki gün sonra muayeneye gittiğimde beta 5000’i bulmuştu ve karından çok rahat bir şekilde görmüştü o değerli görmesi zaten imkansız

Doktorlar sağolsun var olsunlar ama bazen özellikle biz anne adaylarını gereksiz strese sokuyorlar

Back