• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik şüphesi ?

Kedimekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
81
13
88
31
Merhaba,
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim gerçi şuan şüpheli. Kan testinde 1387.9 çıktı degerim son adet günümün başlangıcı da 29 Ekim di. Dün ve bugün pembe lekelenmem oldu iki kere. Doktor vajinal ultrosonla baktı şüpheli kese ya erken ya da dış gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. Ama şu an içim içimi yiyor hamileliğinde böyle pembe lekelenmeleri olan oldu mu ? Bazende kasıklarım da yanma ve hafif ağrı oluyor. Bunları hamileliklerinde yaşayan var mı ? Ya da dış gebelik olması icin daha farklı şeyler mi olmalı

Merhaba,
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim gerçi şuan şüpheli. Kan testinde 1387.9 çıktı degerim son adet günümün başlangıcı da 29 Ekim di. Dün ve bugün pembe lekelenmem oldu iki kere. Doktor vajinal ultrosonla baktı şüpheli kese ya erken ya da dış gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. Ama şu an içim içimi yiyor hamileliğinde böyle pembe lekelenmeleri olan oldu mu ? Bazende kasıklarım da yanma ve hafif ağrı oluyor. Bunları hamileliklerinde yaşayan var mı ? Ya da dış gebelik olması icin daha farklı şeyler mi olmalı
Merhaba canım babada aynısını dedi doktor normalde 5 haftalık gebeyim Pazartesi tekrar gel dedi senin sonuç ne şuan

Merhaba,
Benim lekelenmelerim devam etti sonra bildigin kanamam oldu düsükten şuphelendiler 5+2 deydim o zaman ve b hcg testim 8013 cikmisti bana yerlesme kanaması da olabilir dediler sonradan doktor ultrosonla bakti keseyi gordu. Ama yinede Progestan adında 200mg ilac verdi gunde bir kere almami ve bol bol dinlenmemi soyledi bu sürecte yemek yapmak icin bile kalkmadım yerimden ve bol su tükettim 3 gun leke devam etti kahverengi sekilde sonradan kesildi. 6+2 de doktora gittim ve bebegimin kalp atışlarini duydum çok şukür su an her sey iyi ama yinede doktor ilaci 2ye cikardi simdilik bu sekilde ilerliyoruz bakalim. Umarım seninde ciddi bir durum degildir gercekten buyuk stres yaptiriyor bu durum ama bol bol dinlen su icmeyi ihmal etme geçmis olsun

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.ben muayene oldum beta hcg baya yükselmişti dış gebelik değilmiş baya sitres yaptım ama içim çok rahatladı haftaya kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım bende

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.ben muayene oldum beta hcg baya yükselmişti dış gebelik değilmiş baya sitres yaptım ama içim çok rahatladı haftaya kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım bende
Bu güzel bir gelişme umarım sende o mucizevi sesi duyarsın. Allah sağsağlim kucağına da almayı nasip etsin.

Back