- 27 Ekim 2018
- 10
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Esistanbull
Arkadaşlar 15.10.2018 tarihinde evde yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim ve acile gittik. Beta HCG değerim 193 çıktı. Şaşırmıştık çünkü doğum kontrol hapını daha çok yeni bırakmıştım. Doktora gittik 10 gün sonrasına randevu verdiler 25.10.2018 tarihinde Beta HCG değerim 3.200 olması gerekirken 510 çıktı. Doktor ise kimyasal gebelik yaşadığımı ve yakında düşüreceğimi söyledi. Ancak bugün yani 27.10.2018de gittiğimizde ise HCG değerim 767 çıktı. Ultrasonda kese veya bebek gözükmedi. Doktorum dış gebelikten şüpheleniyor. Daha önce aynısını yaşayan var mı ? 15 ekimde 193 , 25 ekimde 510 ve 27 ekimde 767. Sınır ilinde yaşıyorum, doktor ve hastahane bakımından çok büyük sıkıntılarımız var.
Dış gebelik halinde üniversite hastahanesine yönlendireceklerini söylüyorlar ama acilinde duran kadın doğum uzmanı yok... N'olur tecrübelerinizi paylaşın sizce dış gebelik mi yaşıyorum ?
Dış gebelik halinde üniversite hastahanesine yönlendireceklerini söylüyorlar ama acilinde duran kadın doğum uzmanı yok... N'olur tecrübelerinizi paylaşın sizce dış gebelik mi yaşıyorum ?