Dış gebelik sonrası

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
253
94
13
Merhaba şiddetli kasık ağrısından sonra doktora dış gebelik dedi doktor ve içten kanama yapmış ve pıhtı oluşmuş. pazartesi laparoskopi ile o pıhtılar temizlendi iki gün sonra kahverengi lekelenmem başladı ve bugün de azar azar kanamalarim başladı. Benim sorum bu süreçte uyku hali normal mi sürekli uyuyorum beş dakika kafamı koyduğum yerde uyuyorum. Bunu yaşayan var mı

Merhaba önceki çok geçmiş olsun bende 1ay önce dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm ve bebek alındı benimde iç kanamam başlamıştı.Ameliyat sonrası narkozun ve ilaçların etkisinden dolayı bende de uyku olmuştu.Siz yine de içiniz rahat etsin diye doktorunuza bu durumu izah edin.Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.

Çok sağol canım yorumun için. benimki bu gün 6. Günüm ama hala uyukluyorum acaba evdeyim ve uzanıyorum sürekli ondan mı bilemedim. Bir de ameliyattan iki gün sonra kahverengi akıntı oldu ondan iki gün sonra da regl başladı normal mi acaba. senin kanaman ne zaman oldu

Olabilirsin ilaçların yan etkileri,değişen hormonlar hepsi etkiler.Bir süre sonra normale dönersin inşallah.Benim 1haftadan fazla kanamam oldu ameliyattan sonra.

Bence o psikolojıkmen bende korkudan mı ne uyuyamıyorum her an bir şey olacak gibi hissediyorum

Merhabalar öncelikle herkese çok ama çok gemiş olsun.Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Uzun zaman sonrası foruma girdim.Birilerine umut olabilmek adına,çünkü herşey olup bittikten sonra en büyük korkum tekrar hamile kalıp sağlıklı bir gebelik geçirebilecekmiydim oldu. Eşimle oğluma bir kardeş gelmesini çok ama çok istiyorduk. Test yaptım pozitif sonucunu gördüm,ertesi gün negatif, sonra tekrar pozitif kanamam da başlamıştı. Doktora “ağrım ve kanamam var “şikayetiyle gittiğimde düşük yapıyorsun diyip beni evime göndermişti.Progestan reçete edildi. Onu almaya başladıktan sonra gözlerim karardı.Şiddetli ağrı ve kanama ile başka bir hastaneye gittim.Dış gebelik teşhisi konuldu ve iç kanamanın başladığını söylediler..Yarım saat içinde ne olduğunu anlayamadan ameliyata alındım.Ameliyat oldu bitti.Sol tüpe yerleştiği için sol tüpün alındığını öğrendim.Bir daha hamile kalamayacağım diye ağladığımı hatırlıyorum.Şuan sadece sol taraftan yumurtladığımda hafif bir ağrı hissediyorum.Tüm dış gebelik sürecimi kadınlar kulübünde ki forumu okuyarak geçirdim.Okudukça bilgileniyor ve rahatlıyordum.Dış gebelik sonrası hamilelik için 6 ay beklemek istedim.6 ay sonrasında rahim filmi çektirdim.Anestezi vs.almadım.Şimdi forumda okuyunca gördüm sanırım artık anestezili çekiyorlarmış.Şaşırdım sadece…Çünkü ağrı veya sızı değil.Sadece doktorumun heyecan ve mutlulukla ilacın geçtiği anda ‘sağ tüp açık hiç bir sıkıntı yok harika’ dediğini hatırlıyorum.1 dakika civarında sürmüştü işlem.Ağrı vs.hatırlamıyorum.Rahim filmi işleminin 1 ay sonrasında hamile kaldım.Oğlum şu anda 9 yaşında bugün doğum gününü kutladık.Ona her baktığımda onu ne kadar çok istediğimi ve beklediğim hatırlıyorum.Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirdim.Tüm iyi dileklerim ve dualarım sizlerle…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…