Dış gebelik sonrası tüpü alınanlar yardımcı olur musunuz

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
30
3 buçuk ay önce dış gebelik ameliyatı oldum detaylara girmeme gerek yok çok zordu iç kanamam vardı hemen ameliyata aldılar. Sağ tüpüm alındı. Ama bu bi kaç zamandır alınan tüpümün tarafında sancı var bunu yaşayan oldu mu daha önce? Cuma günü doktora gideceğim zaten ama çok tedirginim bi sorun mu var acaba diye :KK43:

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktorun ne söyledi merak ettim. Bende 2 buçuk yıl önce sennle aynı sorunları yaşadım ve sağ tüpüm alındı. Benmde ara sıra üşüttüğüm zamanlarda veya ani dönüşlerde bıçak gibi saplanan sancılarm oluyor. Hala devam ediyor sorunlar ama sonuçta ameliyatlı olduğumz için eskisi gibi olmaz kanısındayım

Teşekkür ederim. Yarın gidicem doktora yani evet ani hareket yapınca evet batıyor bazen. Ama bu ağrı çok farklıydı. Hâlâ atlatamadım moralim çok bozuluyor aklıma geldikçe:m :KK43: bu arada sanada çok geçmiş olsun. Bebeğin oldu mu ? Bu konuda çok soru isareti var kafamda olur mu olmaz mi diye korkuyorum

Merhabalar. Geçtimi sorununuz? benım 6 ay oldu. Hala ağrıyor çok şiddetlice. enfeksiyon vardı ilaç kulandım ama geçmek bilmiyor :KK43:

Merhabalar. Geçtimi sorununuz? benım 6 ay oldu. Hala ağrıyor çok şiddetlice. enfeksiyon vardı ilaç kulandım ama geçmek bilmiyor :KK43:
Merhaba tam anlamıyla geçti diyemem. Ama üşütmeyecegiz çok dikkat etmemiz gerekiyor doktora gittim smear testi yaptı mantar enfeksiyonu çıktı 🤷‍♀️ fitil falan kullanıyorum. Sizin de benim gibi mo tüpünüz alındı mı? Alınan taraf mi ağrıyor

Merhaba tam anlamıyla geçti diyemem. Ama üşütmeyecegiz çok dikkat etmemiz gerekiyor doktora gittim smear testi yaptı mantar enfeksiyonu çıktı 🤷‍♀️ fitil falan kullanıyorum. Sizin de benim gibi mo tüpünüz alındı mı? Alınan taraf mi ağrıyor
Evet sağ tüpüm alındı. Alındıktan sonra hep ağrılarım vardı fakat içerdeki yara iyileşmesidir vs diye önemsemedim. Smear testi yaptırdım geçen ay bende de enfeksiyon çıktı. akıntılarım da çoktu zaten. kendımı ne kadar sıcak tutarsam tutayım ağrıyor. hele gazım oldugunda tam bir facia yasıyorum . :KK43:

Evet sağ tüpüm alındı. Alındıktan sonra hep ağrılarım vardı fakat içerdeki yara iyileşmesidir vs diye önemsemedim. Smear testi yaptırdım geçen ay bende de enfeksiyon çıktı. akıntılarım da çoktu zaten. kendımı ne kadar sıcak tutarsam tutayım ağrıyor. hele gazım oldugunda tam bir facia yasıyorum . :KK43:
Offfff çok geçmiş olsun benimde sağ tüpüm 😔 inşallah doğal yolla bebek sahibi olabiliriz benim çok kafama takılıyor

Herkese merhaba. Dışgebelik sonrası sağ tüpüm alındı 1,5 ay önce. Ayrıntıları anlatmama gerek yok zor bir süreçti.. asıl şunu danışmak istiyorum size, dışgebelikte başlayan ve devam eden bir ağrım var. Kasık ağrısı gibi değil, vulvanın biraz aşağısında devamlı sızlayan bir ağrı.kasılma ağrısı gibi.. sızım sızım sızlıyor bazen ayağa vuruyor sızısı.,,. ve hiç geçmiyor... doktorun söylediği şey, ameliyat izi iyileşmeye çalışıyor; sinirler birbrine bağlı olduğu için de alt kısma vuruyor. Diyor.,, böyle bir ağrı hisseden var mı?

X