Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Çok çok mutlu oldum adınıza. Böyle güzel haberler umut veriyor insana. Saglikla devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıklı olur canım İnşallah sizinde sağlıklı ve hayırlı bir şekilde güzel haberlerinizi alırız en yakın zamanda

F
Canım naptın gittin mi doktora falan çok heyecanli ya ❤ ilk gebemiz sen oldun. Darısı teker teker hepimizin başına
Canım doktora salı günü gideceğim inşallah erken gitmek istemedim görebilelim diye amin canım inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız yakın zamanda

Merhaba erken betada dış gebelik belirtileri nasıl oluyor? Ağrı kanama oluyor mu?
Merhaba düzensiz artma azalma, çok az artma ani düşüşler çıkışlar oluyor kişiden kişiye değişmekle birlikte. Lekelenme oluyor dış gebelik bölgesinde ağrı kramp gelişebiliyor. Şiddetli künt ve geçmeyen ağrı da mutlaka doktora başvurulması gerekiyor. Benim erken beta değerlerim 37-100 ve 50 de takılı kaldı maalesef ve günüm geçtikten 2 gün sonra lekelenmem başladı hiç kesilmeden az az kahverengi ve sonra koyu kahveye döndü

Benim de adetim 1 gün geçince değerim 73 çıktı sonra şehir değiştirdiğim için 2 gün sonra farklı hastanede tahlil yaptırdım 80 çıktı. Lab farkı olabilir dedi doktor ama korkuyorum şu an için. Karın kasıkta ağrım yok lekelenmem de yok ne düşünmeliyim bilemedim. Bir tek arkamda böbrek bölgemde ağrı var dünden beri onunla mı alakalı bilmiyorum. Halsizlik var üstümde ama sağlıklı gebeliği olan arkadaşlarda da var o kafam çok karıştı. Kahverengi lekelenmem adetten 4 gün kadar önce olmuştu yerleşme diye düşünmüştüm devamı gelmedi üstünden 10 gün geçti. Bu dış gebeliğe ne zaman müdahale ediliyor peki

Çok geçmiş olsun düzensiz beta hcg nin takibinden sonra doktor rahim içindede göremezse tanı koyuyor benim ki de çok erken dönemdi beta daki dalgalanmadan anladı doktorum hiç ağrım olmadı değerim 50 iken iğne yaptı kimi doktor kürtaj yapıyor rahim içinde olmadığından emin olmak için. Bence şuan beta hcg takibi yaptırmaya devam edin en son ne zaman verdiniz kan çok önemli takip dış gebeliği anlamak açısından

2 gün önce vermiştim bu akşam aynı hastanede tekrar vericem. Sonradan betanın düzene girme ihtimali oluyor mu ki neden betanın yükselmesini bekliyor doktorlar anlamıyorum. Okuduğum kadarıyla 1000 değere falan gelmesini bekliyorlarmış sonra da düşürmek için uğraşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…