Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun bol bol su da için

Sor tabi canım. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ❤ spermin genetigi, yapısı, kalitesi etkileyebiliyor olabilir. Biz yaptirmadık semen analaizi ama benimde aklımda canım. Ama etkiliyordur bence.
Sagol canm. eş kaynakli oldugunu düşündüğünü söyledi. Sasirdim hic bir doktor erkekle alakasi olabilir dememişti. Hayirlisi artik bakalim

Sor tabi canım. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ❤ spermin genetigi, yapısı, kalitesi etkileyebiliyor olabilir. Biz yaptirmadık semen analaizi ama benimde aklımda canım. Ama etkiliyordur bence.
merhaba hsg fılmını adetten kac gun sonra cekınmıstın

Kızlar iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dış gebelikten sonra 2. Adetiniz de döngünüz uzamış mıydı? Benim normalde adet tarihim bugün 28 günde bir oluyorsun dış gebelik öncesi.

Kızlar iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dış gebelikten sonra 2. Adetiniz de döngünüz uzamış mıydı? Benim normalde adet tarihim bugün 28 günde bir oluyorsun dış gebelik öncesi.
Merhabaa benim eski duzenime döndü o konuda sıkıntı yaşamadım ama duzensizlik olabilir diyorlar stres yapmayın hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…