- 17 Ekim 2020
- 101
- 87
-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Çok geçmiş olsun bol bol su da içinDış gebelikten sonra sol tüpümde hep sizi oluyordu onun haricinde bi şikayetim yoktu vajinal muayene sırasında çok aci çektim doktor muayenede dedi enfeksiyon diye ısrar yolu değil muhtemelen vajinal enfeksiyon antibiyotik kullanıyorum su an benim doktor enfeksiyonun gebe kalmayı engelledigini söylüyor spermi öldürüp kaliteyi bozuyormuş dış gebelikten önce de yaşamıştım tedavi olmuştum onu da ona bağlıyor hatta
insallah canimİnsallh bende olurum canım.
Sagol canm. eş kaynakli oldugunu düşündüğünü söyledi. Sasirdim hic bir doktor erkekle alakasi olabilir dememişti. Hayirlisi artik bakalimSor tabi canım. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ❤ spermin genetigi, yapısı, kalitesi etkileyebiliyor olabilir. Biz yaptirmadık semen analaizi ama benimde aklımda canım. Ama etkiliyordur bence.
merhaba hsg fılmını adetten kac gun sonra cekınmıstınSor tabi canım. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ❤ spermin genetigi, yapısı, kalitesi etkileyebiliyor olabilir. Biz yaptirmadık semen analaizi ama benimde aklımda canım. Ama etkiliyordur bence.
5. Gün falandı sanırımmerhaba hsg fılmını adetten kac gun sonra cekınmıstın
Canım benim ikinci adet 5 gün gecikmeli geldiKızlar iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dış gebelikten sonra 2. Adetiniz de döngünüz uzamış mıydı? Benim normalde adet tarihim bugün 28 günde bir oluyorsun dış gebelik öncesi.
Anladım canım normal yaniCanım benim ikinci adet 5 gün gecikmeli geldi
Normal heralde canım. Bende burda bi arkadaşa sormustum hatta. Stres yapma gelir seninkideAnladım canım normal yanibende korktum bir an
Merhabaa benim eski duzenime döndü o konuda sıkıntı yaşamadım ama duzensizlik olabilir diyorlar stres yapmayın hicKızlar iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum dış gebelikten sonra 2. Adetiniz de döngünüz uzamış mıydı? Benim normalde adet tarihim bugün 28 günde bir oluyorsun dış gebelik öncesi.
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yaşatmasin insallhMerhaba kızlar . 11 ay once dis gebelik gecirdim tek tupum alindi. Allah bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.
İnşallah canımNormal heralde canım. Bende burda bi arkadaşa sormustum hatta. Stres yapma gelir seninkide
Teşekkür ederim canım darısı başımıza inşallahMerhabaa benim eski duzenime döndü o konuda sıkıntı yaşamadım ama duzensizlik olabilir diyorlar stres yapmayın hic
Geçmiş olsun düzelir bizim döngülerde inşallahBu arada döngüm degisti 28 gunde bir oluyordum onceden. Ameliyattan sonra 33 gune ciktim ve kisaldi 6 gunden 4 gune indi
Amin aminn ❤Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yaşatmasin insallh
Yaaa canım gözün aydın ❤ korunma vermemisydi doktorun. Insallh bu kez sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbimhamileymişim yineinşallah bu sefer sağlıklıdır
Teşekkür ederim canım amin inşallahYaaa canım gözün aydın ❤ korunma vermemisydi doktorun. Insallh bu kez sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim