Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bir de dış gebelik ağrısı nasıldır? Şu ana kadar hiç ağrım olmamıştı. İki gün gaz ağrısı tarzı kıvrandırıcı ağrılarım oldu ama tek tarafta değildi. Genel alt karın kısmında bir ağrıydı. Hala özellikle büyük tuvaletimi çok ağrılı yapıyorum. Doktor telefonda normal deyip geçti.
Normal değil. Hala devam ediyorsa acile gidin doktorunuz biraz rahat davranıyor sanki iğne etkisini göstermiş olsa bu zamana kadar ağrının geçmesi gerekti
Benim sağ tüpteydi ve adet sancısından biraz daha fazla ve sürekli ağrıyordu sıcak su ile azalıyordu ağrısı sadece.
İç kanamam başlamış hatta o tarafta ama değerim düşüktü 198 ile başladı iğne vurulduğum güne kadar kendisi 99 a düştü
İğne sonrası 4. Gün 82 ye 7. Gün 15 e düştü

Yarın ilk işim doktora gitmek olacak. Doktor sadece iğneden sonra 7. Gün değere baktı, düşmüş deyip 15 gün sonra tekrar baktır dedi.

Normal değil. Hala devam ediyorsa acile gidin doktorunuz biraz rahat davranıyor sanki iğne etkisini göstermiş olsa bu zamana kadar ağrının geçmesi gerekti
Benim sağ tüpteydi ve adet sancısından biraz daha fazla ve sürekli ağrıyordu sıcak su ile azalıyordu ağrısı sadece.
İç kanamam başlamış hatta o tarafta ama değerim düşüktü 198 ile başladı iğne vurulduğum güne kadar kendisi 99 a düştü
İğne sonrası 4. Gün 82 ye 7. Gün 15 e düştü

7. Gün %15 düşüş olmuştu. 630'dan 510'a inmişti. Onu yeterli gördü herhalde, 15 gün sonra gel dedi. Keşke dinlemeyip test yaptırsaymışım.

İnanmıyorum ya ne kadar ihmalkar bir doktormuş
En az %15 ilk bir düşüş istiyorlar o süre içerisinde
Bence siz bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip doçent ya da profesör dr muayene olun

Yarın ilk işim gidip baktırmak olacak. Bizim buradaki hastanedeki kadın doğumcuya gideceğim bu sefer. Tüp bebek tedavimi yapan doktorun yardımcısı ilgileniyordu ancak bana da biraz başlarından atıyorlarmış gibi geldi
İnşallah değeriniz düşüyordur çok fazla hareket etmemeye çalışın yatın hep

P pillar Herşey herkeste değişiklik gösterebilir ama cidden siz yarın gidip bir kontrole içinizide rahatlatın.

arkadaslar tesadüfen bu gurubu gordum ve paylasmak istesim 3 gun once dis gebelikten sol tupum alindi bu ikinci dis gebeligim kapali ameliyt oldum merk ettigim bu durumu yasayip ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz 6 ay kadar bi dure beklememm gerekiomu

7. Gün %15 düşüş olmuştu. 630'dan 510'a inmişti. Onu yeterli gördü herhalde, 15 gün sonra gel dedi. Keşke dinlemeyip test yaptırsaymışım.

canım stres yapma seninle aynı şeyleri yaşadım bende. 7. gün düşüş sonrası 15 gün sonra çağırdı beni de, 1 ay sonrada adet gördüm zaten, yavaş yavaş düştü bhcg sanırım. bende de o gaz sancısı gibi dediğin ağrılardan oldu iğneden sonraki 2-3 gün. sen söyleyince hatırladım bak.

Bu öyle baştan savılacak bi durum değil doktorunda farkındadır merak etme ama yine de bi ara kontrol amaçlı başka bi doktora da görün.

sağlıklı günlerimiz olsun.

Huysuzd Huysuzd sen ne alemdesin? Hamileligin nasil?

Canım hala beklemeye devam. Artış güzel ama kanama var hala. Öyle dış gebelikteki gibi kahverengi değil. Kırmızı ama aralıklı özellikle gün içinde artıyor.

Şimdilik progesteron verdi dr. Sağlıklı bir gebelikse kanama kesilsin diye. Dış gebelikse de hemen kesip mtx yapılacak işte..

İnşşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı işe. Beklemek çok zor ama yapacak da bişey yok.. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah

Canım hala beklemeye devam. Artış güzel ama kanama var hala. Öyle dış gebelikteki gibi kahverengi değil. Kırmızı ama aralıklı özellikle gün içinde artıyor.

Şimdilik progesteron verdi dr. Sağlıklı bir gebelikse kanama kesilsin diye. Dış gebelikse de hemen kesip mtx yapılacak işte..

İnşşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı işe. Beklemek çok zor ama yapacak da bişey yok.. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah
Guzel haberler bekliyoruz senden :)

arkadaslar tesadüfen bu gurubu gordum ve paylasmak istesim 3 gun once dis gebelikten sol tupum alindi bu ikinci dis gebeligim kapali ameliyt oldum merk ettigim bu durumu yasayip ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz 6 ay kadar bi dure beklememm gerekiomu
Ikinci dis gebeligim dediniz ya, ilk dis gebeliginiz de ayni tupten mi olmuştu? Onu nasil düşürdünüz? Ve iki gebelik arasi sure ne kadardi?

Iğne ile lap. arasinda fark gormuyorlar diye biliyorum korunma acisindan.
Devletteki doktorlar standart 6 ay diyor.
Kendi doktorum ilk kanamadan sonra 2 adet gor demisti.
Benim ilk kanama igneden 12 gun sonra olmustu.Ondan sonra 3 regl sonrasi korunmayi birakip kaldim.

Kac suan degerin canim?
Gonulden diliyorum,iyi haberlerini bekliyorumm❤

X