Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ameliyat yapan doktorum 3 ay sonra dedi kapalı ameliyat için 3 diyorlar genelde açıksa 6 , ilaç kullananlar da 6 diyor ilacın temizlenmesi için Alllah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım bizlere çok zor çok iyi anlıyorum ama bir kere olduysa bir daha olucak böyle düşün
Benim ameliyat yapan doktorum 3 ay sonra dedi kapalı ameliyat için 3 diyorlar genelde açıksa 6 , ilaç kullananlar da 6 diyor ilacın temizlenmesi için Alllah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım bizlere çok zor çok iyi anlıyorum ama bir kere olduysa bir daha olucak böyle düşün
Ben 23 Eylül de kapalı ameliyat oldum. İç kanama geçirdiğim için sol tüpüm alındı. Benim doktorum, psikolojik olarak hazır hissediyorsan, regl olup bittikten sonra denemeye başlayabilirsin dedi.