İnşallah Allah in izni ileAtlamışım orayı canm kusura bakma işte yine tekrarla ve pskolojkmen kafandan at inşALLAH olur hayrlısı ile ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah in izni ileAtlamışım orayı canm kusura bakma işte yine tekrarla ve pskolojkmen kafandan at inşALLAH olur hayrlısı ile ...
Yıpratan da hastanede beklemek ne olup bittiğinden anlamayip beklemek .bende çok zorlandım kürtaj oldum narkozssuz düşmedi iğne yaptılar düşmedi tekrar iğne yaptılar düşmedi en son ameliyat ile kurtuldum sağ tupumu kaybettim zarar vermiş bebekÇok zordu beni en çok yıpratan da 3 yıldır istiyordum ve sonunda oldu diye sevinip sevincimin 1 hafta sürmesi daha çok yıprattı beni süreç de bi okadar zor düştü mü düşecek mi diye beklemek tekrar olacak mı korkusu bizim de imtihanımız böyleymiş allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bu zorlu günleri unutalım inşallah
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 2 senedir denedim en sonunda çift çizgi görünce sevinmiştim ama dış gebelikmiş. Rabbim bize tekrardan nasip etsin inşallah . Anne olmak için çektiğimiz çilelerin sonunda mutlu olalım inşallahÇok zordu beni en çok yıpratan da 3 yıldır istiyordum ve sonunda oldu diye sevinip sevincimin 1 hafta sürmesi daha çok yıprattı beni süreç de bi okadar zor düştü mü düşecek mi diye beklemek tekrar olacak mı korkusu bizim de imtihanımız böyleymiş allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bu zorlu günleri unutalım inşallah
Insallah peki sizin hiç çocuğunuz var miSizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 2 senedir denedim en sonunda çift çizgi görünce sevinmiştim ama dış gebelikmiş. Rabbim bize tekrardan nasip etsin inşallah . Anne olmak için çektiğimiz çilelerin sonunda mutlu olalım inşallah
Hayır 2 buçuk senedir evliyim daha bebegım olmadıInsallah peki sizin hiç çocuğunuz var mi
Bende 2 yıldır evliyim.bebegim yok yaşımda büyük dış gebelik geciridmHayır 2 buçuk senedir evliyim daha bebegım olmadı
Amin inşallah 3 ay korunma verdi doktorum bana bakalım 2 ay oldu sonrasında yine doktora gideceğim inşallah sağlıklı bir gebeliğim bebeğim olur. Rabbim bu zor günleri unutacağımız güzellikler versin bizeSizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 2 senedir denedim en sonunda çift çizgi görünce sevinmiştim ama dış gebelikmiş. Rabbim bize tekrardan nasip etsin inşallah . Anne olmak için çektiğimiz çilelerin sonunda mutlu olalım inşallah
Metotreksat iğnesi oldunuz muAmin inşallah 3 ay korunma verdi doktorum bana bakalım 2 ay oldu sonrasında yine doktora gideceğim inşallah sağlıklı bir gebeliğim bebeğim olur. Rabbim bu zor günleri unutacağımız güzellikler versin bize
Evet tek dozMetotreksat iğnesi oldunuz mu
Bense oldum.tek doz 4. Ayima giricem.mayjsta bazıları 3 ay bazıları 6 beklemek gerek diyirEvet tek doz
Bu gerçekten kafa karıştırıyor kimi 3 kimi 6 diyor hatta benim doktorum 1 2 ay yeterli dedi önümüzdeki ay tekrar gebelik planlayacağız hayırlısı olsun inşallahBense oldum.tek doz 4. Ayima giricem.mayjsta bazıları 3 ay bazıları 6 beklemek gerek diyir
Hadi inşallahBu gerçekten kafa karıştırıyor kimi 3 kimi 6 diyor hatta benim doktorum 1 2 ay yeterli dedi önümüzdeki ay tekrar gebelik planlayacağız hayırlısı olsun inşallah
Benim.cocougum. yok hic yas 35 yaşındayım.amh değerim.dusuk fsh değerim yüksek çikolata kıstım.var yok sa aceleden ölmüyorummetotraks iğnesi olduysanız doktor değilim ama 3 doktora ve araştırmalarım sonucu 3 ayı geçitkten sonra gebe kalırsanız ALLAh muhafaza tekrar olmasından ziyade sakat vs. kalıcı hasarlar oluşturablrmş bizzat doktor söyledi biz normal düşüklerd bile 6 ay bekleyn dyruz vucüt dinlenmesi tekrarlamaması için dyr bekleyin niye acele ediyorsunuz bende tek doz oldum beklyrum