Dış Gebelik sonrası doğal tedavi,klomen çatlatma 3 yıllık süreç

FmF

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
3
0
32
Merhaba hanımlar benm bir kızım var 6 yaşında 3 senedir ikinci çocuk için çabalıyoruz üç yıl önce dış gebelik yaşadım laparoskobi oldum sağ tüpümü doktor kurtardık temizledik sıkıntı yok dedi biz de ona güvenip süreci doğal akısına bıraktık tekrar iki yıl daha denedık baska doktorlara gittik filme baktılar sıkıntı yok olmuyorsa artık tüp bebek deneyın dediler istanbul da tüp bebek merkezine gittik doktor tüpün kapalı hemen tüpün ya alınmalı ya da baglanmalı bu sekılde tüp yapamayız dedi doğalda olsa tüp de olsa dıs gebelık tekrar edebilir dedi çünkü sağ tüpün tamamen kapalı dedi ve hayal kırıklıgına uğradım 10 gün sonra ikinci bir laparoskopiyle tüpüm bağlandı üç ay dene olmazsa gel

Öyle tüp yaparız dedi doktor sonra baska doktorlara gittim boşuna amliyet olmussun gerek yoktu böyle bi operasyona dediler ben artık kıme güvenecegımı sasrdım benzer durum yaşayanlar var mı aranızda en son artık doğal tedavi denedm olmadı bu ay klomen kullandım beş gün çatlagma iğnesi yapıldı doktorum bir tane yumurta var 18 cm dedi klomenın 5. Gününde muayene ettiğinde şuanda da reglıme 3 gün var bu ay da olmazda aşılama denicez

Bir de yanlış yazmısım klomeni 9 gün kullndım kızlar bugunde çatlatma iğnesinin 15. Günü test yapsam belli olur mu acaba üç gün var reglıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…