- 25 Temmuz 2018
- 6.426
- 8.263
Benim tam.4 adet dönemi denk geldi, korunma vermişti doktorEvet en az 3 öneriliyor zaten ilaçtan sonra alt (karaciğer enzimim) biraz yüksek çıktı, ama şuan iyi tabi Allah'a şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tam.4 adet dönemi denk geldi, korunma vermişti doktorEvet en az 3 öneriliyor zaten ilaçtan sonra alt (karaciğer enzimim) biraz yüksek çıktı, ama şuan iyi tabi Allah'a şükür.
Aslında kuzu iğne vurulduğu günden itibaren saymak gerekiyormuş dün bir uzmandan dinledim tekrar gebe kalabildinizmi acabaBenim tam.4 adet dönemi denk geldi, korunma vermişti doktor
Hamileyim şu an ve tekrar hamile kaldığımda yine olacak diye çok korktum. Çok şükür degerler normal arti ve süreç basladiAslında kuzu iğne vurulduğu günden itibaren saymak gerekiyormuş dün bir uzmandan dinledim tekrar gebe kalabildinizmi acaba
Yaa evet ne yazık ki dış gebelik geçirenlerin normal kişilere göre oranı bir tık daha artıyor, darısı bize inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinHamileyim şu an ve tekrar hamile kaldığımda yine olacak diye çok korktum. Çok şükür degerler normal arti ve süreç basladi
Hsg çektirdinizmi peki şuan hamile kalmadan önceHamileyim şu an ve tekrar hamile kaldığımda yine olacak diye çok korktum. Çok şükür degerler normal arti ve süreç basladi
Yaa evet ne yazık ki dış gebelik geçirenlerin normal kişilere göre oranı bir tık daha artıyor, darısı bize inşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Hsg çektirdinizmi peki şuan hamile kalmadan önce
Anladım kuzum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinEvet, doktor oyle bir olasılıkla bahsetti ama kesin değil, ben iyi bir örnek olayım, moralleri bozmayın
Diş gebelikten 2 sene önce rahim filmi çektirdim, bir daha perinatologum gerek görmedi.
Hepimizin inşallahAnladım kuzum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Aynen o zaman da burda okuyordum her doktor farklı şeyler diyordu. Esasen iğneden 2 ay sonra kalmış oldum şuan evde şarkı söylüyor sıpa gayet sağlıklı maşallahKuzu zeynep kamilde bir uzman dediki bana kimi araştırmalara göre korunma önerilmiyor kimi araştırmaya göre 3 ay kimisine göre 6 ay ama bu ilaç biliyorsun ki kemoterapi tedavisindede kullanılıyor yan etkisi çok fazla . Tabi bebekte anomalik olur diyemez kimse %100 ama riske atmamak lazım derim
Kuzu iğneden sonramı 2 ay yoksa 2 adet dönemi sonrasımı 2 ay bekledin ?Aynen o zaman da burda okuyordum her doktor farklı şeyler diyordu. Esasen iğneden 2 ay sonra kalmış oldum şuan evde şarkı söylüyor sıpa gayet sağlıklı maşallah
Bide ben bu gebeliğimde kasık ağrısı çok yaşadım korktum yeniden dış gebelik mi diye doktor sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirmişsin riskin artık düşük dedi
İğneden sonra canım. İğneler ocakta yapıldı 28 şubatta değerim sıfırlandı. 7 martta hsg çekildim o gün adet oldum. 2 hafta koruma verdi sadece enfeksiyon oluşmasın diye. 31 martta hamile olduğumu öğrendimKuzu iğneden sonramı 2 ay yoksa 2 adet dönemi sonrasımı 2 ay bekledin ?
Size korunma falan önermedimi siz süreci kürtaj ve metotreksatlamı atlattınız acabaİğneden sonra canım. İğneler ocakta yapıldı 28 şubatta değerim sıfırlandı. 7 martta hsg çekildim o gün adet oldum. 2 hafta koruma verdi sadece enfeksiyon oluşmasın diye. 31 martta hamile olduğumu öğrendim
Buarada benim doktorum da tüp bebek uzmanı o zaman bilgisine güvenip dediklerini uyguladık şükür 3 yıldır hiç sorun yaşamadım
Sadece metotreksat. Adana da yattım sol tüpte kesem göründü hatay a dönmeme izin vermediler doktorum da tel haberleşiriz hastaneden ayrılma yatış yap dedi benim ilk dozdan sonra 4.gün değerimde ki yükseklik fazla bulununca 2 doktor karar birliğiyle 7.gün beklenmeden 2.dozum yapıldı. Öyle düştü ki sıfırlanması yine şubat sonunu buldu. O kadar dış gebelik konusu okudum daha benle benzerini yaşayan görmedim zatenSize korunma falan önermedimi siz süreci kürtaj ve metotreksatlamı atlattınız acaba
Hemen hemen aynı sayılır kuzum benimle 4.gün yüksek çıkması normal. Benim 0lanmasına az kaldı bu süreç 2haftaya yakın sürdü diyelim. Düşme hızı. Ama sana korunma önermedilermi ilaç riskli bi ilaç çünkü.Sadece metotreksat. Adana da yattım sol tüpte kesem göründü hatay a dönmeme izin vermediler doktorum da tel haberleşiriz hastaneden ayrılma yatış yap dedi benim ilk dozdan sonra 4.gün değerimde ki yükseklik fazla bulununca 2 doktor karar birliğiyle 7.gün beklenmeden 2.dozum yapıldı. Öyle düştü ki sıfırlanması yine şubat sonunu buldu. O kadar dış gebelik konusu okudum daha benle benzerini yaşayan görmedim zaten
Yok canım zaten taburcu olduktan sonra kendi doktorum takip etti kalan süreci. Rahim filmine bakana kadar konuşmadı tam durumu görelim bi hasar var mı dedi. Hsg sonucu da tertemiz çıkınca sadece 2 hafta olmasın dedi.Hemen hemen aynı sayılır kuzum benimle 4.gün yüksek çıkması normal. Benim 0lanmasına az kaldı bu süreç 2haftaya yakın sürdü diyelim. Düşme hızı. Ama sana korunma önermedilermi ilaç riskli bi ilaç çünkü.
Kimisi hsg gerekli değil diyor kimisi gerekli diyor ne yapmak lazım acaba bide ben dış gebelikten yani şuandan 3 ay önce çekildim ama tekrarına gerek varmidirkiYok canım zaten taburcu olduktan sonra kendi doktorum takip etti kalan süreci. Rahim filmine bakana kadar konuşmadı tam durumu görelim bi hasar var mı dedi. Hsg sonucu da tertemiz çıkınca sadece 2 hafta olmasın dedi.
4.gün için bana da düşme olmayıp az yükselme olabilir demişlerdi. Ama benimki 2100lerden 2500lere çıktı bide ağrım ve kanamam yoktu doç ve prof doktor görüşüp 2.doza karar verdiler.
Yani benim doktorum dediği dış gebelik hasar vermiş mi bakmak gerekiyor. Öncesinde 1 yılı bulmuştur çektireli. Bu konuda gerçekten farklı fikirler var. Siz doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın tek doğru yok belli kiKimisi hsg gerekli değil diyor kimisi gerekli diyor ne yapmak lazım acaba bide ben dış gebelikten yani şuandan 3 ay önce çekildim ama tekrarına gerek varmidirki
Aynen kuzum değerim 0lansın doktora gideceğim inşallahYani benim doktorum dediği dış gebelik hasar vermiş mi bakmak gerekiyor. Öncesinde 1 yılı bulmuştur çektireli. Bu konuda gerçekten farklı fikirler var. Siz doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın tek doğru yok belli ki
Bu ıgneler karından mı yapılıyor acabaGeçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınız. Bende 2019 da geçirmiştim değerlerim sizinkilerden yüksekti. 2 doz iğneyle düştü.
Ocakta iğneleri vurulmuştum mart ayında değerim sıfırlandı ve o ay kızıma hamile kaldım. Doktorum korunma vermedi
Hayır canım kalçadanBu ıgneler karından mı yapılıyor acaba