Dış gebelikte de mi aynı oluyor1500 u gecemeden kese gözükmüyor canim
Dış gebelikte kese gözükmezDış gebelikte de mi aynı oluyor
Çok teşekkür ederimKorkmayın. Benim betam çok çok daha azdı. Kese falan ortada yoktu yani. Doktor rahim içinde bi durum var dış gebelik olduğunda farklı oluyor endişelenme en kötü ihtimalle kimyasal olur demişti. Doktor normal dediğine göre rahim duvarında falan kalınlaşma görmüştür rahim içi bi durumdur. İnşallah.
Çok teşekkür ederimpeki sizin kimyasal mı oldu bu sağlıklı bir gebelik değil gibi dedi doktor bana
Çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın çok zor şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum cuma tekrar mı gitsem ne yapsam acaba pazartesi güne çok varEvet benim kimyasal ile sonuçlandı. Aslında değer güzel gidiyordu ama ne olduysa bir anda al aşağı olup kanama ile sıfırlandı. Bizde anlamadık.
Çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın çok zor şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum cuma tekrar mı gitsem ne yapsam acaba pazartesi güne çok var
Hayır hiç vermediler 3 kez vajinal ultrason yapıldı ama fotoğraf yok sizce gitmeli miyim cuma tekrar yoksa bekleyeyim mi pazartesi günüAmin hiç kimse yaşamasın inşallah.
Ultrason fotoğrafınız var mı?
Hayır hiç vermediler 3 kez vajinal ultrason yapıldı ama fotoğraf yok sizce gitmeli miyim cuma tekrar yoksa bekleyeyim mi pazartesi günü
Çok çok teşekkür ederim ilginiz içinBen olsa giderdim. Allah korusun dış gebelik ise bir an önce çözümüne bakmak gerek. Ultrasonu da şu yüzden sordum belki rahim duvarı kalınlaşmasını anlayacak arkadaşlar vardır o sebeple.
Çok çok teşekkür ederim ilginiz içinbu arada endemetrium incelemesi var demişti sonra gittiğim doktor sebep olabilir mi acaba
Dış gebelik olmasın tek temennim düşük olması bile daha iyiGebeliğin düşükle sonuçlanması gibi sonuçları olabilir ama siz lütfen kalbinizi güzel tutun. Stresten büyük düşman yok.
Tekrar ölçtür beta bana da ilk kimyasal dediler dün dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpümü aldılar takip et kimyasal gebelikte kanama oluyormuş doktorum söylemiştiarkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım DIŞ GEBELİKLE ALAKASI VAR MI
betayı neden ölçtüreyim ki düşmüş sonuçta 11n den 9aTekrar ölçtür beta bana da ilk kimyasal dediler dün dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpümü aldılar takip et kimyasal gebelikte kanama oluyormuş doktorum söylemişti
Merhaba ben daha keseyi gormek için doktora gidemedim .beta hcg em 21 temmuzda 5678 çıktı bu değerle kese oluşmaması mümkün mü. Ya da dış gebelik falan1500 u gecemeden kese gözükmüyor canim
Dış gebelik betayla oluşan bir şey değil. Dış gebelik yaşıyorsanız zaten keseniz olması gerektiği yerde değil başka yerlerde gözükür. Ama bu değerle keseniz oluşmuştur zaten. Ağrınız vb yoksa inş normaldir sağlıklıdırMerhaba ben daha keseyi gormek için doktora gidemedim .beta hcg em 21 temmuzda 5678 çıktı bu değerle kese oluşmaması mümkün mü. Ya da dış gebelik falan
Ya inş ağrım yok kanamam yok yani sonuçları görmesem hamileligimden şüphe edicem azıcık bir halsizlik var ama oda olur .hayırlısı ile bor atlatsak bu süreci en kolay şekilde. Ne zormuş BeeDış gebelik betayla oluşan bir şey değil. Dış gebelik yaşıyorsanız zaten keseniz olması gerektiği yerde değil başka yerlerde gözükür. Ama bu değerle keseniz oluşmuştur zaten. Ağrınız vb yoksa inş normaldir sağlıklıdır