Dış gebelik olmasın!!!

BENDE AĞRIDA YOK KANAMADA CANIM GAYET İYİM.. HAMİLELİKDEN KAYNAKLANAN Bİ RAHATSIZLIĞIMDA YOK...SADECE SIK ACIKIYORUM.. 6+2 GÜNLÜĞÜZ BU GÜN.. BENDE P.TESİ GİTMEYE KARAR VERDİM DR.A .. BİRAZ DAHA BEKLİYCEM... İNŞALLAH KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLDİR.. HEM KESEYİ GÖRÜRÜM HEMDE KALP ATIŞINI DUYARIM ALLAHIM HERKESE MUTLU SAĞLIKLI BEBİŞLER VER YARABBİM...:nazar:

canım neden pazartesiyi ekliyosun, ne kadar erken gidersek o kadar iyi. sen 6+2 sin hem. ben daha 4+4 ama gidicem bugün.

istiridyeyim inciyim ben gecen hafta gördüm keseyi haftayada bi randevum daha var bakalim gelismesi ne oldu bu arada.Kendimi yormazsam sorun yok uzaniyorum surekli. Sen neden gitmyiorsun doktora bu arada agrin kanaman filan yok insallah.Sene yaz sondurumunu.
Armaganim cok gecmis olsun seninkini erken anlamislar ama tüpün alinmis insallah gene hamile kalirsin. Ilk zamanda olanlarda senin yöntem oluyor ama dis gebelik 2 ay suren bile var bebek normal gelisimini yapiyor doktora görünmek en önemlisi galiba ne olursa olsun.

canlarım cok gecmiş olsun..bnm dıs gebeliğim anlasılmadı.aslında hamile olduğum bile anlasılmadı (ilk dıs gebelikten bahsediyorum) tecrübesizdim..doktorumunda aklına gelmedi ki ben kadın-doğumcuyada gitmemistim..karnım ağrıo die ilk dahiliyeciye gittim..tabi buarada zaman geciyordu..kanama vardı ama kan deildi..ve nihayet 2. ayın sonunda sol tüpüm patlamıs ve iç kanama gecirmiştim..onda bile anlamadı angut doktor:kızgın: ameliyata girince bi açıyorlar karnımı hami,lelik var:kızgın: allahtan ameliyatımı yapan doktor cok ii bir cerrahmıs..tüpümü almadı..dikmiş..bu oaydan sonta 3 kez daha gecirdim ektopik gebelik..artık daha tecrübeliydik..ve metotraksat tedavisiyle sonlandırıldı..beni ilk ektopikte yakan doktor yani anlamayan kadın-doğumcu ölmüş..yattığı yerler dar ola:kızgın: sizlerde lşşütfen lütfen ihmal etmeyin..bnm yanımda bu konuda tecrübesi lan hiç kimse yoktu..bakın sizin bööle sanslarınız var..lütfen bu sansı ii kullanın ve biranönce bakın su olaya:eek:klava:

istiridyeyim incimsin endişelenme canım ben testi yaptıkdan sonra ilk doktora gittiğimde 5 haftalıkdım Doktor ultrason odasında bakmadan önce Şimdi büyük ihtimalle boş kese göricez bebek oluşmadı henüz keseyide görmeyebiliriz bu normal endişelenme dedikden sonra ultrasondan baktı ve biz boş kese gördük ama görmeye bilirdik bazen 6 haftada görünüyomuş merak etme hayırlısı olsun inşallah

istiridyeyim incimsin endişelenme canım ben testi yaptıkdan sonra ilk doktora gittiğimde 5 haftalıkdım Doktor ultrason odasında bakmadan önce Şimdi büyük ihtimalle boş kese göricez bebek oluşmadı henüz keseyide görmeyebiliriz bu normal endişelenme dedikden sonra ultrasondan baktı ve biz boş kese gördük ama görmeye bilirdik bazen 6 haftada görünüyomuş merak etme hayırlısı olsun inşallah

ben 4+4 haftalığım, yani şimdi normal gebelikse bile bebek görünmez mi ultrasonda??:uhm:

canlarım cok gecmiş olsun..bnm dıs gebeliğim anlasılmadı.aslında hamile olduğum bile anlasılmadı (ilk dıs gebelikten bahsediyorum) tecrübesizdim..doktorumunda aklına gelmedi ki ben kadın-doğumcuyada gitmemistim..karnım ağrıo die ilk dahiliyeciye gittim..tabi buarada zaman geciyordu..kanama vardı ama kan deildi..ve nihayet 2. ayın sonunda sol tüpüm patlamıs ve iç kanama gecirmiştim..onda bile anlamadı angut doktor:kızgın: ameliyata girince bi açıyorlar karnımı hami,lelik var:kızgın: allahtan ameliyatımı yapan doktor cok ii bir cerrahmıs..tüpümü almadı..dikmiş..bu oaydan sonta 3 kez daha gecirdim ektopik gebelik..artık daha tecrübeliydik..ve metotraksat tedavisiyle sonlandırıldı..beni ilk ektopikte yakan doktor yani anlamayan kadın-doğumcu ölmüş..yattığı yerler dar ola:kızgın: sizlerde lşşütfen lütfen ihmal etmeyin..bnm yanımda bu konuda tecrübesi lan hiç kimse yoktu..bakın sizin bööle sanslarınız var..lütfen bu sansı ii kullanın ve biranönce bakın su olaya:eek:klava:
çok geçmiş olsun..
ilk doktorunun hatasının sonuçlarından önemli sonuçlarından neyseki iyi bi cerraha raslayarak kurtulmuşsun...

ben 4+4 haftalığım, yani şimdi normal gebelikse bile bebek görünmez mi ultrasonda??:uhm:

vajinal usg yele biz 4+6 da gördük bebeğimizi..yada keseciğimşzi desem daha ii..zaten görünmesde b-hcg takibine alırlar seni (eğer ektopikten şüphelenirse)erken teshis için önemli olan buyerimseniben

canım görünmemesi cok normal Ben testi yaptıkdan sonra doktora gittiğimde 5 haftalıkdım ultrason odasına geçtik doktor ultrason cihazinı aldı bana dediki şimdi bebek görmiyecez büyük ihtimalle görebilirsek boş kese göricez göremezsek bi kaç gün sonra tekrar bakıcaz görünmeyebilir endişelenme ondan sonra biz keseyi gördük ama boş du 7 haftalık ken kalp atışlarına bakmak için gittiğimde 7mm idi düşünebiliyomusun tırnağının yarısı kadar nedeyse ilk zamanlar haftada iki katı büyüklüğüne ulaşıyo hemen hemen Şimdi şöyle düşünürsek yumurtlaman adetinşn 14. günü gercekleşiyor bu günlerde döllenme olduğunu var sayarsak 5-6 gündede rahme ulaşıyor yani rahmine geleli bebeğin daha 1 hafta olmuş bu durumda o ine ucu kadar gözükmemesi cok normal o yüzden Kendini üzme herşeyin hayırlısını versin en önemlisi evladın hayırlısını versin allahım inşallah Biliyorum söylemesi kolay ama her yazıyı her kötü şeyi okuma kötü etkileniyosan kendi kendine şüphe duymanı sağlıyosa Rabbim hakıında hayırlısını versin

kızlar çok teşekkürlera.s.
inşallah normal gebelik belirtisidir, yarın doktora gidicem, kan testim pozitif çıkar ve inşallah bebişimi görürüz rahimdea.s

cnm moralini bozma simdiden boyle kotu seyler dusunme benimde adetimden 1-2 gun gecince iliskiye girdigimizde agrim olmustu ve suan hamileyim cnm yani illa dis gebelik olacak diye bir sey yok icin rahat olsun neden bir idrar testi yapmiysun hemen

Canim Benimde Sağ Kasipim Da Ağri Vardi Ama Diş Gebelik Olmadi Yani çok Madi çok şükür Umarim Sende De çikmaz Allah Gönlüne Göre Versin ...

Canim Benimde Sağ kasığım Da Ağri Vardi Ama Diş Gebelik Olmadi Yani çıkmadı çok şükür Umarim Sende De çikmaz Allah Gönlüne Göre Versin ... Şeniz

Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni katıldım siteye. Aslında ultrason konusunu araştırırken çıktı bu konu kaşıma.
Sormak istediğim, hamile iken kanaması olan varmı.İlk ay içinde .Benim bir ay içinde 3 kere kanamam oldu.İlki normal adet gününde 9 Eylül.İkincisi 18 Eylül.Bunlar ikişer gün sürdü.Üçüncüsü 26 Eylül ve 3 ekime kadar sürdü.7 Ekimde kadın doğuma gittim.Dr test yapmadı.Sadece vajinal ultrasonla baktı.normal herşey dedi ve adet düzenleyici verdi.3 gündür de sağ kasığımda ağrı var.Geçmiyor.Daha ilacı kullanmadım hiç.Bu ağrıdan doktora gitmem gerekirse hangi dktora gideceğim.Kadın doğuma mı yoksa dahiliye falan mı.Bir de hamile iken bu şekilde kanaması olan var mı.Gerçi ben hamilelik belirtisi falan algılayamıyorum aşırı şişkinlik ve sık idrar dışında.Ama gene de test yapsam mı.Doktor da gerek görmedi gerçi ama.Sizce ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

X