Tatlım hiç ihmal etmeden doktora gtmelisin bence. Ben geciktiğim için sol tüpüm alındı. İnsallah dış gebelk değildir ama rahatsızsan hemen git hastaneye..
Tatlım hiç ihmal etmeden doktora gtmelisin bence. Ben geciktiğim için sol tüpüm alındı. İnsallah dış gebelk değildir ama rahatsızsan hemen git hastaneye..
gebelik testi yapsaydın..ektopik gebeliktede cıkıo sonuc..aynı normal hamilelik gibi tüm belirtilerde mevcuttur..allahımö kimseye yasatmasınben 4 kez gecirdim bilirim manevi ve fiziki acılarını
kızlar çok teşekkürlera.s.
inşallah normal gebelik belirtisidir, yarın doktora gidicem, kan testim pozitif çıkar ve inşallah bebişimi görürüz rahimdea.s
benmde aynı sorunum var yarın sonuc cıkıcak.bugn yapılan kan testlerımdede prolaktınım yuksek cıkmıs betahcg de cıkmıs ama sonuca gore 4 haftalık hamıleymısım.fakat cuma gunu usg de cok ufak bısey gorunsede ne oldugu bellı degıldı yarın baska bır dr usg ıle bakıcak dıs gebelıkmı normalmı dıye.
benm oyle kasık agrım yok arasıra sola kramp gırıyo.kanamamda yok ufff cok kotuyum
bende gecen hafta o kokuyla dolandigim icin bi suru yazilan yazidan cikarttigim sonuc su. Gununuz geciyo kan testinde pozitif cikiyo 6 hafta geciyo kese görünmüyo kan testi yukseliyo ama kese görünmüyo bide kanama geliyo koyu renkte . Agri bicak sapmasi gibi göbekten oluyo ilk agri hissi enseden kollara dogru bi agri oluyo ama koyu renk kanama heleki parca gelme ve durmayan gecmeyen bi karin agrisi karindada sislik dokunamama gibi hisler olursa disgebelik ic kanama geciriyosunuz demek bunun disinda doktor takip edip soylicek ilk asamasinda bunlar olmuyor insallah kimse yasamaz
canım bende 5 ay önce dış gebelik geçridim. ben ağrı mağrı hiç bişi hissetmedim. ama hamileik beliritilerim vardı.. ve adet günümde adet oldum ama a z sürdü.. adetim bititkten 3 gün sonra tekrar kahve lekelrrim oldu.. ondan şüphelendik.. test yaptım silik çizgi çıktı.. dr um kan tewsti yapttır dedi.. yaptırdım .. değerim az çıktı.. 2 gün sonra tekrarladık testi.. değerim fazla artmadı.. ve vajinal ultrasonda zorda olsa görüldü. tüpümde kalmıştı bebekve laparoskopi oldum.. sağ tüpüm malesefki gitit.. ağrıya dayanarak bu anlaşılmaz.. umarım deildir.. geçmiş olsun.. ama erken teşhis çok önemli..
istiridyeyim inciyim ben gecen hafta gördüm keseyi haftayada bi randevum daha var bakalim gelismesi ne oldu bu arada.Kendimi yormazsam sorun yok uzaniyorum surekli. Sen neden gitmyiorsun doktora bu arada agrin kanaman filan yok insallah.Sene yaz sondurumunu.
Armaganim cok gecmis olsun seninkini erken anlamislar ama tüpün alinmis insallah gene hamile kalirsin. Ilk zamanda olanlarda senin yöntem oluyor ama dis gebelik 2 ay suren bile var bebek normal gelisimini yapiyor doktora görünmek en önemlisi galiba ne olursa olsun.