- 5 Mayıs 2015
- 141
- 125
- 29
- Konu Sahibi eminedmr21
Merhaba son adet tarihim 5 Haziran evde gebelik testi yaptım iki defa iki çizgi çıktı gebelik olduğunu anladım. Özel bı hastaneye gittim ama o kadar pişman oldum ki başta kadın ultrasonda bebek kesesi yok diyecek kadar küçük dedi. Kan testi istedi verdim. Kan tüpünün üzerine ne bir barkod nede bir isim yazılmadı şaşırdım doğrusu neyse sonuç 5.7 yani negatif dedi sonra aradan üç gün geçti yani bugün başka bir özel hastaneye gittim celiskide kaldım göğüslerim çok ağrıyor damarlar oldukca belirgin olmuş normal gebelik gibi aşermem de var. Daha önce doğum yaptım 6 yaşında bir kızım var ama böylesi başıma ilk defa geldi bu hastanedeki doktorda gebelik kesesi yok dedi erken olduğu için olabilir dedi kan verdim eve geldim beta 3600 çıkmış hastaneden aradılar pazartesi sabahtan gel alttan muayene olacaksın tekrar kan vericeksin dediler tekrar ultrason olacak eğer hala yoksa dış gebelik dedi çok korkuyorum adetimin üzerinden 5 gün geçmiş doktor ilk test negatif olduğu halde aradan 3 gün sonra bu kadar yüksek çıkması imkansız diyor benim gibi bu durumu yaşayan varmı merak ediyorum