Gebeliğe Hazırlık Beta HCG referans aralığım görünmüyor ama pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aksoyiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
6
2
1
24
Merhaba hanımlar buraya yeni katılıyorum ve 3 gündür kafamı kurcalayan bir durum var 1 senedir evliyim ve çocuk istiyoruz adetimin üzerinden 8 gün geçti ve evde iki kere idrar testi yaptım ikisi de pozitif çıktı aşırı mutlu oldum anlatamam daha sonra kan vermeye gittim ilkinde referans aralığı yoktu fakat pozitif kısmında 171 yazıyordu ikincisinde de yine referans aralığı yoktu ve yine pozitif yazan kısımda 335 yazıyordu doktorum ultrasondan basınca kese görmedi dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi ama aşırı üzüldüm yani haftaya tekrar gideceğim kese var mı yok mu diye bakacaklar. Aranızda bu durumu yaşayıp alında gerçekten hamile olduğunu öğrenen var mıydı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim 🤍

Annişler daha iyi bilir ama kese zaten betahcg 1500'lerdeyken görünmüyor mu? 335 çok erken geldi bana. 171-335 artışı kaç günde oldu?

335 degerle nasil.dis gebelik diyebiliyorlar aklim almiyor yaa artiyor iste daha kese gozukmez bu degerle

1 gün aralıkla oldu referans aralığı yok sadece pozitif yazan kısımda o rakamlar vardı değer kısmında bu şekilde

Eklentiler

• IMG_7543.webp
    IMG_7543.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_7557.webp
    IMG_7557.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 205
335 degerle nasil.dis gebelik diyebiliyorlar aklim almiyor yaa artiyor iste daha kese gozukmez bu degerle
Dediğim gibi muhtemelen referans aralığım olmadığı için bu şekilde söyledi doktor ve çok üzüldüm yani haftaya tekrar gideceğim inşallah hamileyimdir

1 gün aralıkla oldu referans aralığı yok sadece pozitif yazan kısımda o rakamlar vardı değer kısmında bu şekilde
Referans aralığı aşağı yukarı her hastanede aynıdır zaten 0-5 negatif sonra hafta hafta yazarlar, o yüzden görünmüyor olabilir referansla sizin bi alakanız yok ona bakıp moral bozmayın. 2 günde 1 kan verip takip edin, kimyasal ya da dış gebelik demek için ne gördü doktor anlamadım

Referans aralığı aşağı yukarı her hastanede aynıdır zaten 0-5 negatif sonra hafta hafta yazarlar, o yüzden görünmüyor olabilir referansla sizin bi alakanız yok ona bakıp moral bozmayın. 2 günde 1 kan verip takip edin, kimyasal ya da dış gebelik demek için ne gördü doktor anlamadım
İnanın bende bilmiyorum daha ilk gebeliğim çok tecrübesizim ultrasondan hemen sonra öyle söyledi bende anlayamadım

Canım sen hiç canını sıkma artışın çok güzel. Daha kese görmek için çok erken zaten. Bu doktorlarda bayılıyor böyle dış gebelik boş gebelik yaftası yapıştırmaya. Zaten dış gebelik demesi için değerinin düzenli artmaması lazım ki senin değerin gayet güzel artmış. İmkanın varsa başka doktora git 2 günde bir kan verip takipte edebilirsin artışı. Arkadaşın dediği gibi 1500 hatta 2500lerden önce de kese görünmez zaten

Canım sen hiç canını sıkma artışın çok güzel. Daha kese görmek için çok erken zaten. Bu doktorlarda bayılıyor böyle dış gebelik boş gebelik yaftası yapıştırmaya. Zaten dış gebelik demesi için değerinin düzenli artmaması lazım ki senin değerin gayet güzel artmış. İmkanın varsa başka doktora git 2 günde bir kan verip takipte edebilirsin artışı. Arkadaşın dediği gibi 1500 hatta 2500lerden önce de kese görünmez zaten
Evet yaaaa başka bir doktora göründüm bu doktorum daha iyidi bebek rahimde dedi çokkk küçük bir kese oluşmuş rahimde duruyor dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole çok istiyordumm rabbim nasip etti sağlıkla büyür kucağıma alırım hayırlısıyla inşallah ❤️🤲🏻😍

Back
X