arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Buraya gelmemin sebebi hem yasadınız tecrübelerden faydalanmak hemde biraz olsun rahatlamak. Kızlar eşimle 8 aydır bebek düşünüyoruz. ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Yapı olarak sabırsız cok telaslı bırıyım. Neyse gectıgımız ay doktora gittim yumurta takibi yapıldı. Bu ay yani dün 30.05.2016 tarıhınde hastalanmam gerekıyordu olmadım bende tedavı oldugum ıcın dayanamadım eczaneden koşa koşa gıttım test aldım ve sonuc 2 çizgi çıktı. o kadar ımkansız gıbı geldı kı bozuktur dıye bı tane daha aldım o da 2 çizgi cıktı. Hemen hastaneye gıttım kan testı yaptırdım sonuç 691,36 yanı hamıleyım zaten son adet tarıhım 27.04.2016 yanı 4 hafta 6 günlük doktorum gebelık oldugunu söyledı ama tabı ultrasonda görmesı mumkun degıl. şimdi gelelım ben neden mutlu degılm aılem mutluluktan ucuyor. 4 Hafta 6 günlük ultrasonda görunmemesı acaba dış gebelıkmı dıye şüpheye düştüm. çok korkuyorum. Olabılır mı yoksa gercekten cok mu kucuk bebek ondan mı görunmedı zaman gecmıyor haftalar nasıl gececk ne zamn kalp atısı duyucam. Lütfen destek Olun banada