dış gebelik olabilir mi?

kızlar merhaba. b hcg dün yaptırdım ve yine yükselmiş. doktorum kendi kendine düşebilir demişti fakat düşmeyecek görünüyor. birazdan eritici iğne vurulmaya gideceğim. umarım işe yarar da laporoskopiye gerek kalmaz. tüpler zarar görmüştür diye cok korkuyorum. hayırlısı Allahtan.

benim tüpüm yırtıldıktan sonra karın iç kanamam olduğundan yerimde duramıyordum - ki dış gebeliği bu ağrı sayesinde öğrendim.
özellikle dışarı çıkarken çok zorlanıyordum.
bence senin tüplerde sorun yoktur, aklına kötü şey getirme.

benim tüpüm yırtıldıktan sonra karın iç kanamam olduğundan yerimde duramıyordum - ki dış gebeliği bu ağrı sayesinde öğrendim.
özellikle dışarı çıkarken çok zorlanıyordum.
bence senin tüplerde sorun yoktur, aklına kötü şey getirme.

saol canım içimi rahatlattın. gerçekten benim öyle cok ağrım olmadı. bugün iğne vurulmaya gittiğimde doktorum ultrasonla tekrar baktı. gebelik ürünü iyice küçülmüş iğne yapmayalım dedi. :)) iğne vurulmadan geldim. kanda takip edecekler. sanırım düşüyor kendi kendine. tüplerim ağrım olmadığı için mi hasar görmemiştir acaba?

saol canım içimi rahatlattın. gerçekten benim öyle cok ağrım olmadı. bugün iğne vurulmaya gittiğimde doktorum ultrasonla tekrar baktı. gebelik ürünü iyice küçülmüş iğne yapmayalım dedi. :)) iğne vurulmadan geldim. kanda takip edecekler. sanırım düşüyor kendi kendine. tüplerim ağrım olmadığı için mi hasar görmemiştir acaba?

canım, doktor gebelik ürününün nerede olduğunu görebildimi?
bende ultrasonlarda hiç gözükmedi gebelik ürünü.
sadece laporoskopiden sonra hangi tüpte yırtılma olduğu tespit edildi.
eğer doktor görebildiyse, daha da iyi senin için.
bak küçülüyormuşta.
içini ferah tut ama kontrollerini ihmal etme.

canım tam tüpümle yumurtalık arasında bir yerde. karın boşluğuna düşmek üzere dedi. dış gebelikten sonra rahim filmi çekilecek herhalde. sen onu yaptırdın mı. nasıl yapılıyor acı veriyormu canım.

canım tam tüpümle yumurtalık arasında bir yerde. karın boşluğuna düşmek üzere dedi. dış gebelikten sonra rahim filmi çekilecek herhalde. sen onu yaptırdın mı. nasıl yapılıyor acı veriyormu canım.

yaptırdım ama ben çok şanslıyım, çünkü doktor laporoskopi sırasında genel anestezi yaptığında, rahim filmi de çekti,kanallarım açık çok şükür.
doktor da akıllıydı Allahtan:))))
valla bazıları çok acı hissetmiş, bazıları hiç hissetmemiş.
kendini korkutma bence cok fazla, isteyince anestezi yapıyormuş genelde doktorlar.

hiç korkmana gerek yok tatlım zor bişey değil rahim filmi üstelik çok faydalı.sadece adet sancısına benzeyen 1saniyelik ağrı hissediyosun okadar, ağrı kesici al gitmeden önce ben apranax içmiştim birazda kanaman oluyo hazırlıklı git.
ben 5ay önce dış gebelik geçirdim üstelik hem kürtaj hem laporoskopi oldum inan hiçbiri zor gelmedi doktorum 3ay korunmamı istedi 4.ay rahim filmi çektirdik rahim filmi gebe kalma olanağını artırıyor ve şimdi 7haftalık hamileyim ama çok kontrollü ol benimde tüpüm zarar görmedi bu yönden şanslıyım aslında ama dış gebelik geçirme riskin var,ayrıca hamilelik belirtileriyle hemen hemen aynı belirtileri yaşıyosun.

arkadaşlar benim de tüp bebek tedavisinden sonra 12. gün değerim 42 çıktı,2 gün sonra 43 , sonra 20 en son 7 çıktı fakat sonra 17ye, 31e, ve en son 53e yükseldi, büyük ihtimal dış gebelik değildir dedi doktor , izleyeceklermiş...ama dış gebelik geçiren arkadaşlar siz de nasıl belirtiler oldu, normal adet zamanımda da 10 gün kadar süren şiddetli kanamam oldu benim ve geçti..başka belirti yok yardımlarınızı bekliyorum.. aştan kimyasal denmişti şimdi çok korkmaya başladım...

merhaba banada bıı yardımcı olurmusunuz 17 yasındyım gecen carsamba hastaneye gıttım gebelık dusunuom dıe bana euthyrox dıe bı ılac verdı kullandım ve suan hamıleyım carsamba gunu randevum var ama dıs gebelıkten cok korkuyom acaba olması mumkunmu bılmıom hıc bı fıkrım yok :(

Arkadaşlar merhaba ayın yirmi beşinde adet olmam gerekiyordu fakat eşimle düzenli ilişkiye girdik e korunmadık da "adetten altı gün önce hamileliği gösteren test" vardı ve aldım ayın 22 sinde yaptım pozitif çıktı. Fakat benim çok kasık Ağrı'm ve gazım var. Acaba dış gebelik olabilir mi ? Yarına randevu aldım sanırım dört beş haftalık ultrasonda cıkar heralde di

arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Buraya gelmemin sebebi hem yasadınız tecrübelerden faydalanmak hemde biraz olsun rahatlamak. Kızlar eşimle 8 aydır bebek düşünüyoruz. ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Yapı olarak sabırsız cok telaslı bırıyım. Neyse gectıgımız ay doktora gittim yumurta takibi yapıldı. Bu ay yani dün 30.05.2016 tarıhınde hastalanmam gerekıyordu olmadım bende tedavı oldugum ıcın dayanamadım eczaneden koşa koşa gıttım test aldım ve sonuc 2 çizgi çıktı. o kadar ımkansız gıbı geldı kı bozuktur dıye bı tane daha aldım o da 2 çizgi cıktı. Hemen hastaneye gıttım kan testı yaptırdım sonuç 691,36 yanı hamıleyım zaten son adet tarıhım 27.04.2016 yanı 4 hafta 6 günlük doktorum gebelık oldugunu söyledı ama tabı ultrasonda görmesı mumkun degıl. şimdi gelelım ben neden mutlu degılm aılem mutluluktan ucuyor. 4 Hafta 6 günlük ultrasonda görunmemesı acaba dış gebelıkmı dıye şüpheye düştüm. çok korkuyorum. Olabılır mı yoksa gercekten cok mu kucuk bebek ondan mı görunmedı zaman gecmıyor haftalar nasıl gececk ne zamn kalp atısı duyucam. Lütfen destek Olun banada

arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Buraya gelmemin sebebi hem yasadınız tecrübelerden faydalanmak hemde biraz olsun rahatlamak. Kızlar eşimle 8 aydır bebek düşünüyoruz. ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Yapı olarak sabırsız cok telaslı bırıyım. Neyse gectıgımız ay doktora gittim yumurta takibi yapıldı. Bu ay yani dün 30.05.2016 tarıhınde hastalanmam gerekıyordu olmadım bende tedavı oldugum ıcın dayanamadım eczaneden koşa koşa gıttım test aldım ve sonuc 2 çizgi çıktı. o kadar ımkansız gıbı geldı kı bozuktur dıye bı tane daha aldım o da 2 çizgi cıktı. Hemen hastaneye gıttım kan testı yaptırdım sonuç 691,36 yanı hamıleyım zaten son adet tarıhım 27.04.2016 yanı 4 hafta 6 günlük doktorum gebelık oldugunu söyledı ama tabı ultrasonda görmesı mumkun degıl. şimdi gelelım ben neden mutlu degılm aılem mutluluktan ucuyor. 4 Hafta 6 günlük ultrasonda görunmemesı acaba dış gebelıkmı dıye şüpheye düştüm. çok korkuyorum. Olabılır mı yoksa gercekten cok mu kucuk bebek ondan mı görunmedı zaman gecmıyor haftalar nasıl gececk ne zamn kalp atısı duyucam. Lütfen destek Olun banada
Gebeliği doktorun görmesi için 1500 den büyük olması lazım değerin gayet iyi 2 ya da 3 gün sonra tekrar kan testi ve ultrasonla netleşir

Gebeliği doktorun görmesi için 1500 den büyük olması lazım değerin gayet iyi 2 ya da 3 gün sonra tekrar kan testi ve ultrasonla netleşir
çok teşekkür ederim cevapladıgınız ıcın. inşallah dedınız gibi bir sorunla karsılasmam da bir an önce mutlu sonucu öğrenırım.

Back