merhaba. geçen hafta 5 haftalıkken kimyasal gebelik sonucu bebeğimi düşürdüm. b hcg değerlerim cok az artıyordu. keseyi hiç göremedim. 1 haftadır adet görüyorum. pazartesi günü doktora gittim, rahimin içi baya incelmiş hepsi dökülmüş dedi. fakat bugün 8. günüm olmasına ragmen kanamam devam ediyor ve ara ara sağ kasığıma kıramp giriyor. dün b hcg yaptırdım ve değerim 200 cıktı. dış gebelikten korkuyorum. dış gebelik gecirip adet olan var mı acaba aranızda. yardımcı olursanız sevinirim kızlar. şimdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar bende henuz 4 haftalik hamileyim daha yeni ogrendim hamile oldugumu.karnimda, kasiklarimda ve tek tarfli sanki bobrekelrimde bi agri var surekli.agri cok siddetli deil ama dis gebelik belirtilerini okuduktan sonra acaba demeye basladim.henuz bi kanamam falan yok.ama tek tarafli kasik agrisi gorulebiliyormus dis gebelikte.insallah normaldir hersey sali gunu dr ye gidecegim insallah ters bise yoktur.siz nasil anladiniz dis geblik oldugunu.bide olusan sancilar ilk haftalardan itibarenmi basladi?benim sancilarim cok siddetli deil sadece arada cok hareket ettigmde sanki bicak gibi batiyor sonra geri gidiyor.
cok tesekkur ederim simdiden cevaplar icin.
konuyu actığım günün akşamı hastaneye yattım. meğersem dış gebelik varmış. doktorum düşük yaptın demişti şok oldum. kızlar düşük sonrası sakın kontrollerinizi ihmal etmeyin. b hcg testlerini bi süre daha yaptırın. çok sinsi ilerliyor. hala kanamam var ve dış gebelik ürünü hala içimde. kendi kendine düşme eğiliminde olduğu için beklemedeyiz. hergün kan veriyorum. b hcg en son 260 dı. bugün tekrar baktıracağım. bebek tüplerden karın boşluğuna ilerliyormuş. oraya düşerse yüzde 50 ihtimal kendi kendini yokedermiş. diğer ihtimalde orada tutunup gelişmeye devam edermiş. işte o zaman ameliyat dedi doktor. çok moralim bozuk. bundan sonraki gebeliklerim için endişeleniyorum çünkü dış gebelik ihtimali artıyor. dış gebelikten ne kadar sonra hamile kalabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?