Dış gebelik bu kadar belli olmaz kimyasal olabilir ama pek sanmıyorumKızlar merhaba! cuma günü beta hcg değerim 56 çıkmıştı. Pazar günü 129 çıktı. Ancak dünden beri geçmeyen bi sol kasık ağrısı ve de bazen kırmızı bazen kahve akıntı şeklinde lekelenmem oluyor. Yarın yine beta hcg baktıracağım. Dış gebelikten çok korkuyorum çünkü zaten çok düşük amh ile hamile kalmıştım.
Merhaba profilimden yazımı okuyun kendiniz tanı koyamazsınız en az 2 doktora görürnün dış gebelij tanısı sıkıntılı bir süreçKızlar merhaba! cuma günü beta hcg değerim 56 çıkmıştı. Pazar günü 129 çıktı. Ancak dünden beri geçmeyen bi sol kasık ağrısı ve de bazen kırmızı bazen kahve akıntı şeklinde lekelenmem oluyor. Yarın yine beta hcg baktıracağım. Dış gebelikten çok korkuyorum çünkü zaten çok düşük amh ile hamile kalmıştım.
Dış gebelik gibi görünüyor bende dış gebelik yaşadım sağ kasıkta ağrı batma leke şeklinde kanamam olmuştuKızlar merhaba! cuma günü beta hcg değerim 56 çıkmıştı. Pazar günü 129 çıktı. Ancak dünden beri geçmeyen bi sol kasık ağrısı ve de bazen kırmızı bazen kahve akıntı şeklinde lekelenmem oluyor. Yarın yine beta hcg baktıracağım. Dış gebelikten çok korkuyorum çünkü zaten çok düşük amh ile hamile kalmıştım.
Dış gebelik ve kimyasal gebelik arasındaki farkı biliyor musunuz acaba ? Kimyasal da olabilir. Olmayadabilir. Yerleşme de olabilir. Dış gebelik göründüğünü neye dayanarak söyleyebilirsiniz?Dış gebelik gibi görünüyor bende dış gebelik yaşadım sağ kasıkta ağrı batma leke şeklinde kanamam olmuştu
Yerleşme ağrısı çok hafif sızı seklinde kendini belli ettiriyor geçmeyen kasik ağrısı dis gebelik yada olumsuz bir cevaba sürüklüyorDış gebelik ve kimyasal gebelik arasındaki farkı biliyor musunuz acaba ? Kimyasal da olabilir. Olmayadabilir. Yerleşme de olabilir. Dış gebelik göründüğünü neye dayanarak söyleyebilirsiniz?
Kasık ağrısının şiddetine göre de değişiklik gösterebilir eyer eğilemeyecek vaziyetteyse kötü demekYerleşme ağrısı çok hafif sızı seklinde kendini belli ettiriyor geçmeyen kasik ağrısı dis gebelik yada olumsuz bir cevaba sürüklüyor
Hanımefendi, her gebelik farklıdır.Yerleşme ağrısı çok hafif sızı seklinde kendini belli ettiriyor geçmeyen kasik ağrısı dis gebelik yada olumsuz bir cevaba sürüklüyor
Size yazdığım yanıtı okuyun sonrasında kafanıza göre teşhis koyarsınız millete.Kasık ağrısının şiddetine göre de değişiklik gösterebilir eyer eğilemeyecek vaziyetteyse kötü demek
Koyarım koymam burası bildiğin şeyleri karşıdaki insana aktarmak için kurulmuş bir site bunun amacı o zaten seni ilgilendirmez yasadimki söylüyorum demiSize yazdığım yanıtı okuyun sonrasında kafanıza göre teşhis koyarsınız millete.
Hanımefendi sizin yaşadığınız şeyin aynısını hanımefendi yaşamak zorunda değil. Siz kalkıp ta gebelikte kasık ağrısı çoksa olumsuz diyemezsiniz. Ben geçirdim, gayet olumluydu. Başarı Hastanesi'nin başhekimi bana sorun yok bu ağrılarda derken, siz hangi tecrübe, referans ve diploma ile bunları söyleyebilirsiniz? Koyarım koymam değil. İstediğinizi söyleyebilirsiniz, ancak bir doktor gibi kalkıp teşhis koyamazsınız. Doktorlar enayi mi 6 sene tıp okuyup sonrasında sınavlara giriyorlar. Onun yerine siz gibi oturup millete uzaktan tanı koysalarmış. Cehalete bak ya.Koyarım koymam burası bildiğin şeyleri karşıdaki insana aktarmak için kurulmuş bir site bunun amacı o zaten seni ilgilendirmez yasadimki söylüyorum demi
Hanfendi kadın kasik ağrım var diyor ve beta değeri az yükselişte bende ultrasyonda bebeğimi gormeye gittim ama kasik ağrım ve leke gibi kanamam olduğu için kadın doğuma yöneltti ve dış gebelik olduğunu söyledi cehaletle alakası yok . Başıma geldi ve karşıdaki insanı bilgilendirmek için söyledim geç olmasın diye bilgilendirmek istedim ayrıca tsbikide doktor fln değiliz burdaki yorum yazan hickimse herkez başına gelenleri yada bildiklerini buraya aktarıyorlar umarım ikimizde yanılırız ve hayırlı haberi öğrenir kişi okeyagrica 6 sene tıp okuyupta saçma sapan yanlış teşis koyan o kadar doktor varmı ilgisiz özellikle Ankara eğitim araştırma hastanesi neyse yaHanımefendi sizin yaşadığınız şeyin aynısını hanımefendi yaşamak zorunda değil. Siz kalkıp ta gebelikte kasık ağrısı çoksa olumsuz diyemezsiniz. Ben geçirdim, gayet olumluydu. Başarı Hastanesi'nin başhekimi bana sorun yok bu ağrılarda derken, siz hangi tecrübe, referans ve diploma ile bunları söyleyebilirsiniz? Koyarım koymam değil. İstediğinizi söyleyebilirsiniz, ancak bir doktor gibi kalkıp teşhis koyamazsınız. Doktorlar enayi mi 6 sene tıp okuyup sonrasında sınavlara giriyorlar. Onun yerine siz gibi oturup millete uzaktan tanı koysalarmış. Cehalete bak ya.
Hanımefendi, ben gebeliğinde bir sıkıntı olmayadabilir dedim. Betasını 20 ile öğrenip şuan çocuk doğuranlar var. Bunun kasık ağrısı ile alakası yooook. Bebek yerleşirkende kasık ağrısı olur, bebek düşerkende. Yarabbi daha nasıl anlatayım. Hayırlı günler diliyorum.Hanfendi kadın kasik ağrım var diyor ve beta değeri az yükselişte bende ultrasyonda bebeğimi gormeye gittim ama kasik ağrım ve leke gibi kanamam olduğu için kadın doğuma yöneltti ve dış gebelik olduğunu söyledi cehaletle alakası yok . Başıma geldi ve karşıdaki insanı bilgilendirmek için söyledim geç olmasın diye bilgilendirmek istedim ayrıca tsbikide doktor fln değiliz burdaki yorum yazan hickimse herkez başına gelenleri yada bildiklerini buraya aktarıyorlar umarım ikimizde yanılırız ve hayırlı haberi öğrenir kişi okeyagrica 6 sene tıp okuyupta saçma sapan yanlış teşis koyan o kadar doktor varmı ilgisiz özellikle Ankara eğitim araştırma hastanesi neyse ya
Hayatım bende diyorum ki kasık agrisiyla ilgisi olabilir dedim sen kasik ağrısı olabilir diyosun bende yaşadım diyosun ama canım bende diyorum ki kötüye de gidebilir bu kasık ağrısı diyorumHanımefendi, ben gebeliğinde bir sıkıntı olmayadabilir dedim. Betasını 20 ile öğrenip şuan çocuk doğuranlar var. Bunun kasık ağrısı ile alakası yooook. Bebek yerleşirkende kasık ağrısı olur, bebek düşerkende. Yarabbi daha nasıl anlatayım. Hayırlı günler diliyorum.
Sanada hayırlı günler alalhim yaHayatım bende diyorum ki kasık agrisiyla ilgisi olabilir dedim sen kasik ağrısı olabilir diyosun bende yaşadım diyosun ama canım bende diyorum ki kötüye de gidebilir bu kasık ağrısı diyorum
Beta hcg niz nasıl yükselmişti ben iki günde bir kan veriyorum. Bugün de verdim 56-129-316 şeklinde ilerliyor. Hali hazırda bir gaz problemim vardı acaba gaz spazmı mı yaşıyorum?Dış gebelik gibi görünüyor bende dış gebelik yaşadım sağ kasıkta ağrı batma leke şeklinde kanamam olmuştu
Çok iyi niyetli bi insansınız çok da düşüncelisiniz teşekkürler. Allah gönlünüze göre versin hepinizinHanımefendi sizin yaşadığınız şeyin aynısını hanımefendi yaşamak zorunda değil. Siz kalkıp ta gebelikte kasık ağrısı çoksa olumsuz diyemezsiniz. Ben geçirdim, gayet olumluydu. Başarı Hastanesi'nin başhekimi bana sorun yok bu ağrılarda derken, siz hangi tecrübe, referans ve diploma ile bunları söyleyebilirsiniz? Koyarım koymam değil. İstediğinizi söyleyebilirsiniz, ancak bir doktor gibi kalkıp teşhis koyamazsınız. Doktorlar enayi mi 6 sene tıp okuyup sonrasında sınavlara giriyorlar. Onun yerine siz gibi oturup millete uzaktan tanı koysalarmış. Cehalete bak ya.
Ben geç farketmiştim malesef 1700 iken yatiş vermişlerdi erken kan verseydim belkide ameliyat olmak zorunda kalmazdımBeta hcg niz nasıl yükselmişti ben iki günde bir kan veriyorum. Bugün de verdim 56-129-316 şeklinde ilerliyor. Hali hazırda bir gaz problemim vardı acaba gaz spazmı mı yaşıyorum?
Ama 2 katı artiyordu hergünBen geç farketmiştim malesef 1700 iken yatiş vermişlerdi erken kan verseydim belkide ameliyat olmak zorunda kalmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?