Dış gebelik mi?

benan8888

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
447
884
23
37
Kızlar merhaba! cuma günü beta hcg değerim 56 çıkmıştı. Pazar günü 129 çıktı. Ancak dünden beri geçmeyen bi sol kasık ağrısı ve de bazen kırmızı bazen kahve akıntı şeklinde lekelenmem oluyor. Yarın yine beta hcg baktıracağım. Dış gebelikten çok korkuyorum çünkü zaten çok düşük amh ile hamile kalmıştım.

Dış gebelik bu kadar belli olmaz kimyasal olabilir ama pek sanmıyorum

Kırmızı kahve akıntı varsa beta baktırmaktan önce yapmanız gereken doktora gitmeniz belki başka tedavi uygulayabilir.

Merhaba profilimden yazımı okuyun kendiniz tanı koyamazsınız en az 2 doktora görürnün dış gebelij tanısı sıkıntılı bir süreç

Dış gebelik gibi görünüyor bende dış gebelik yaşadım sağ kasıkta ağrı batma leke şeklinde kanamam olmuştu

Dış gebelik gibi görünüyor bende dış gebelik yaşadım sağ kasıkta ağrı batma leke şeklinde kanamam olmuştu
Dış gebelik ve kimyasal gebelik arasındaki farkı biliyor musunuz acaba ? Kimyasal da olabilir. Olmayadabilir. Yerleşme de olabilir. Dış gebelik göründüğünü neye dayanarak söyleyebilirsiniz?

Dış gebelik ve kimyasal gebelik arasındaki farkı biliyor musunuz acaba ? Kimyasal da olabilir. Olmayadabilir. Yerleşme de olabilir. Dış gebelik göründüğünü neye dayanarak söyleyebilirsiniz?
Yerleşme ağrısı çok hafif sızı seklinde kendini belli ettiriyor geçmeyen kasik ağrısı dis gebelik yada olumsuz bir cevaba sürüklüyor

Yerleşme ağrısı çok hafif sızı seklinde kendini belli ettiriyor geçmeyen kasik ağrısı dis gebelik yada olumsuz bir cevaba sürüklüyor
Kasık ağrısının şiddetine göre de değişiklik gösterebilir eyer eğilemeyecek vaziyetteyse kötü demek

Hanımefendi, her gebelik farklıdır.
Benim gebeliğimde ben 9.haftada kalp durması sebebiyle kaybettim. Benimde kanamam oldu 5. Haftada. Doktor normal dedi.
Geçmeyen kasık ağrısı olumsuz değil, 8.haftama kadar yolda beni ağlatacak kasık ağrılarım vardı. Doktor bunların çok normal olduğunu söylüyordu.
Dış gebelik dediğimiz şey, bebeğin tutunması oluşuyor ancak rahimde değil, rahim dışında.
Kimyasal gebelik ise rahimde tutunuyor, ancak sağlıklı olmuyor. Siz ultrasona bakmadan dış gebelik, kimyasal gebelik tanısı koyamazsınız. Ve kimyasalda da dış gebelikte de, belli belirsiz bir beta artışı var. Hanımefendi şuan zaten evhamlı. Daha da germeye gerek yok.

Size yazdığım yanıtı okuyun sonrasında kafanıza göre teşhis koyarsınız millete.
Koyarım koymam burası bildiğin şeyleri karşıdaki insana aktarmak için kurulmuş bir site bunun amacı o zaten seni ilgilendirmez yasadimki söylüyorum demi

Koyarım koymam burası bildiğin şeyleri karşıdaki insana aktarmak için kurulmuş bir site bunun amacı o zaten seni ilgilendirmez yasadimki söylüyorum demi
Hanımefendi sizin yaşadığınız şeyin aynısını hanımefendi yaşamak zorunda değil. Siz kalkıp ta gebelikte kasık ağrısı çoksa olumsuz diyemezsiniz. Ben geçirdim, gayet olumluydu. Başarı Hastanesi'nin başhekimi bana sorun yok bu ağrılarda derken, siz hangi tecrübe, referans ve diploma ile bunları söyleyebilirsiniz? Koyarım koymam değil. İstediğinizi söyleyebilirsiniz, ancak bir doktor gibi kalkıp teşhis koyamazsınız. Doktorlar enayi mi 6 sene tıp okuyup sonrasında sınavlara giriyorlar. Onun yerine siz gibi oturup millete uzaktan tanı koysalarmış. Cehalete bak ya.

Hanfendi kadın kasik ağrım var diyor ve beta değeri az yükselişte bende ultrasyonda bebeğimi gormeye gittim ama kasik ağrım ve leke gibi kanamam olduğu için kadın doğuma yöneltti ve dış gebelik olduğunu söyledi cehaletle alakası yok . Başıma geldi ve karşıdaki insanı bilgilendirmek için söyledim geç olmasın diye bilgilendirmek istedim ayrıca tsbikide doktor fln değiliz burdaki yorum yazan hickimse herkez başına gelenleri yada bildiklerini buraya aktarıyorlar umarım ikimizde yanılırız ve hayırlı haberi öğrenir kişi okeyagrica 6 sene tıp okuyupta saçma sapan yanlış teşis koyan o kadar doktor varmı ilgisiz özellikle Ankara eğitim araştırma hastanesi neyse ya

Hanımefendi, ben gebeliğinde bir sıkıntı olmayadabilir dedim. Betasını 20 ile öğrenip şuan çocuk doğuranlar var. Bunun kasık ağrısı ile alakası yooook. Bebek yerleşirkende kasık ağrısı olur, bebek düşerkende. Yarabbi daha nasıl anlatayım. Hayırlı günler diliyorum.

Hayatım bende diyorum ki kasık agrisiyla ilgisi olabilir dedim sen kasik ağrısı olabilir diyosun bende yaşadım diyosun ama canım bende diyorum ki kötüye de gidebilir bu kasık ağrısı diyorum

Hayatım bende diyorum ki kasık agrisiyla ilgisi olabilir dedim sen kasik ağrısı olabilir diyosun bende yaşadım diyosun ama canım bende diyorum ki kötüye de gidebilir bu kasık ağrısı diyorum
Sanada hayırlı günler alalhim ya

Beta hcg niz nasıl yükselmişti ben iki günde bir kan veriyorum. Bugün de verdim 56-129-316 şeklinde ilerliyor. Hali hazırda bir gaz problemim vardı acaba gaz spazmı mı yaşıyorum?

Çok iyi niyetli bi insansınız çok da düşüncelisiniz teşekkürler. Allah gönlünüze göre versin hepinizin

Beta hcg niz nasıl yükselmişti ben iki günde bir kan veriyorum. Bugün de verdim 56-129-316 şeklinde ilerliyor. Hali hazırda bir gaz problemim vardı acaba gaz spazmı mı yaşıyorum?
Ben geç farketmiştim malesef 1700 iken yatiş vermişlerdi erken kan verseydim belkide ameliyat olmak zorunda kalmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…