Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım değerin baya artmış ama ultrasonda görünmesi lazım sanırım hemen olumsuzu düşünme doktor ne dediyse onu yap6 eylulde beta 513 cikti
9 eylul 1515
Bugun 12 eylul 4017 cikti
Doktor vajinal ve normal ultrasondan keseyi gormek icin bakti ama kese yok dedi cumartesi tekrar kan ver ve acilde ultrason bakilsin dedi
Ama ben cok korkuyorum dis gebelik mi boyle birsey yasayan varmi
Adetin gecikti mi6 eylulde beta 513 cikti
9 eylul 1515
Doktor vajinal ve normal ultrasondan keseyi gormek icin bakti ama kese yok dedi cumartesi tekrar kan ver ve acilde ultrason bakilsin dedi
Evet adetim 19 gundur gecikti ama bana gore gec dollenmeAdetin gecikti mi
Kese yokmu 19 ghun gecikmesine rağmenEvet adetim 19 gundur gecikti ama bana gore gec dollenme
Gec dollenme olabilir evet ama genelde kese gozükur bebek gozukmez geç dollenme olduğu içinEvet adetim 19 gundur gecikti ama bana gore gec dollenme
Artışın iyi aslında dış gebelikte iniş çıkış oluyor betada kese için de belki geç döllenmedir hemen kötü düşünmeyin. Ağrınız sancınız var mı6 eylulde beta 513 cikti
9 eylul 1515
Hayır herseyim normalArtışın iyi aslında dış gebelikte iniş çıkış oluyor betada kese için de belki geç döllenmedir hemen kötü düşünmeyin. Ağrınız sancınız var mı
O zaman bekle canım biraz sonradan kese görünen çok oluyor geç döllenme olabilirHayır herseyim normal
Ozaman hiç kötüyü düşünmeyin kese geç görünebilir normal buHayır herseyim normal
Korkma canım benim benimde geç döllenme olmuştu beta 93le öğrendim 7 günde 7900 oldu doktor keseyide görmemişti bende dis gebelikten şüphelendim 1 hafta sonrası vajinal muayene ile göründü geç döllenme olunca 2 hafta geriden geliyor6 eylulde beta 513 cikti
9 eylul 1515
Canım dış gebelikte değer düzensiz bi artar bi düşer ,kasıkların kopacak gibi şiddetli ağrır . Senin değerin çok güzel artmış maşallah kese hemen görüncek diye bişey yok geç döllenmede olmuştur6 eylulde beta 513 cikti
9 eylul 1515
Ben smdi cimartesi acile gidicem orda tekrar beta bakip karindan bakicaklar o zman belki yine gorunmez 2 hafta geriden geliyorsaKorkma canım benim benimde geç döllenme olmuştu beta 93le öğrendim 7 günde 7900 oldu doktor keseyide görmemişti bende dis gebelikten şüphelendim 1 hafta sonrası vajinal muayene ile göründü geç döllenme olunca 2 hafta geriden geliyor
Ay insallah valla icime su serptinizCanım dış gebelikte değer düzensiz bi artar bi düşer ,kasıkların kopacak gibi şiddetli ağrır . Senin değerin çok güzel artmış maşallah kese hemen görüncek diye bişey yok geç döllenmede olmuştur
Geç döllenmede değer yüksek olsa bile kese görünmez korkmayın inşallah güzel haberinizi bekliyorumAy insallah valla icime su serptiniz
İnsallah cumartesi günü sonucumu yazicMGeç döllenmede değer yüksek olsa bile kese görünmez korkmayın inşallah güzel haberinizi bekliyorum
Çok evham yapmayın akışına bırakın nasipte ne varsa onu yaşarsın gebeliğin tadını çıkarİnsallah cumartesi günü sonucumu yazicM
Canım som durumun nedir inşallah dış gebelik felan değildir güzel haberlerini bekliyoruzİnsallah cumartesi günü sonucumu yazicM