Dış gebelik mi normal mi bilgisi olan var mı?

yayaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
62
19
31
Geçen hafta Çarşamba kan testi yaptırdım 60cikti sonra cuma tekrar verdim 160. Bu arada sürekli bir kahverengi akıntım geliyordu az az. Salı günü de doktora gittim ve iki ihtimalimiz var dedi doktor. Ya dış gebelik yada normal gebelik ama düşmeye çalışıyor dedi ve düşük ihtimali için progestan baslatti. değerim 653 olmuştu doktor vijinal ultrason dan bakmalıyız dedi ama ben tereddüt ettim. Dün akşam aniden kanamam oldu çok açık renkte su gibi ve hiç ağrım olmadı. Çok telaş yaptım ve bugün sabah hemen test vermeye gittim şimdide sonucum 1877 olmuş. Sizce salı gününü beklemeli miyim karından ultroson için. bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi lütfen

3000 HCGden önce karında gözükmez büyük ihtimalle. Vajinal bakarlar ama vajinalden korkmayın bence, öküz gibi sokmadıkları sürece sıkıntı yok. Yeni bir gebeliğiniz var, gebe kadınların %25i yerleşme kanaması denilen olayı yaşarlar. İmkanınız varsa genel olarak yatın dinlenin. 2 günde bir kan vermeye devam edin, HCG 3000 civarı çıktığında gidip USG ile baktırın kesenize.

Çok teşekkürler yorumun için inşallah yerleşme kanamasidir dediğin gibi.İnşallah bır aksilik olmadan atlatırız şu süreçleri ne zor beklemek

Çok teşekkürler yorumun için inşallah yerleşme kanamasidir dediğin gibi.İnşallah bır aksilik olmadan atlatırız şu süreçleri ne zor beklemek
Doğana kadar rahat yok, doğduktan sonra da hiç rahat yok

Değerleriniz güzel artıyor nadiren olsada dış gebelikte düzenli artış pek görünmez kanama olur durur sıkmayın canınızı ilaçlarınızı kullanıp dinlenmenize bakın

Değerleriniz güzel artıyor nadiren olsada dış gebelikte düzenli artış pek görünmez kanama olur durur sıkmayın canınızı ilaçlarınızı kullanıp dinlenmenize bakın
İnşallah geçer şuan sadece sağ kasigim ağrıyor belimle bu normal mi peki?

İnşallah geçer şuan sadece sağ kasigim ağrıyor belimle bu normal mi peki?
Tabi normal. Benimde hep sağ kasığım nadir de olsa belim ağrıdı. Bazen ikisi bir aynı anda ağrıdı. Kanama görmediğiniz sürece endişe etmeyin. Ağrılarınız olacak.

Tabi normal. Benimde hep sağ kasığım nadir de olsa belim ağrıdı. Bazen ikisi bir aynı anda ağrıdı. Kanama görmediğiniz sürece endişe etmeyin. Ağrılarınız olacak.
Çok teşekkür ederim salı gününe kadar sabretsem iyi olacak düşünmeden

Çok teşekkür ederim salı gününe kadar sabretsem iyi olacak düşünmeden
Akışına bırakın, kanama yoksa yüksek ihtimalle herşey yolunda demektir. Siz dinlenmenize bakın, uzanın. Rahme güzelce tutunmaya devam etsin.

Son Durumunuz nedir sağlıklı bir gebelik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…