Kaç günü buldu sıfırlanmasıCanım aynı durumu yaşadım. Dış gebelik dediler kendiliğinden düşüyor merak etme cok güzel düşmüş seninde. Hareketi arttır braz yürü agrın yoksa bol su iç sıfırlanıcagını düşünüyorm ben
Benim
426
584
590
550
420
338
370
193
40
Ayrıca @imermeri biz birebir benfe aynı şeyi yaşadık
Testler aynı yerde mi yapldıMerhabalar, beta hcg
28.06=236
30.06= 544
02.07= 930
Sonra lekelenmem oldu
05.07 = 135
09.07= 133
11.07=125
12.07= 113
14.07=90
16.07= 80
Doktor iki güne yarıya düşmezse kürtaj sonra yine sıfırlanmazsa iğne yapcaz dış gebelik şüphesi dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu kadar yavaş düşmesini dış gebeliğe bağlıyolar
Evet düşüyor kendiliğinden dış gebeliksede en azından kendiliğinden düşüyo yani umarım yükseliş yaşanmazda ekstra bir şeye gerek kalmaz . Umarm en yakın zmaanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur. Çok gecmiş olsunSamsun
evet , son ikisi farklı sadece. Bugün gittiğim doktor biraz bekleyelim dedi. Stres yapma dedi. Yavaş düşebilür gibi konuştu. Şuan cok küçük sana zararı olmazz dedi.
Gebeliği öğrendiğimde değerim 426 ydı 1 temmuz en son 15 temmuzda 43 e kadar düşmüştü. Bikaçgüne sıfırlanır dediler yani bence 20 günü buluyorKaç günü buldu sıfırlanması
aynen canım düşer inşallah braz yürüyüş yapmak hareket bence hızlandırıyor az azSamsun
evet , son ikisi farklı sadece. Bugün gittiğim doktor biraz bekleyelim dedi. Stres yapma dedi. Yavaş düşebilür gibi konuştu. Şuan cok küçük sana zararı olmazz dedi.
Bende şuan temmuzun üçünden beri bekliyorum işte bi hafra daha bekliycem umarım dahafa azalırGebeliği öğrendiğimde değerim 426 ydı 1 temmuz en son 15 temmuzda 43 e kadar düşmüştü. Bikaçgüne sıfırlanır dediler yani bence 20 günü buluyor
Merhabalar, bugün 18 gün geçti. Değerim ayın 17 sinde 82 idi. Bugün 23 ü değerim 62 ye düşmüş. 6 günde 20 birim düşmüş sadeceGebeliği öğrendiğimde değerim 426 ydı 1 temmuz en son 15 temmuzda 43 e kadar düşmüştü. Bikaçgüne sıfırlanır dediler yani bence 20 günü buluyor
Canm laboratuvar hatasıda olabilir demişti benim doktor önemli olan düşme eğilimi. Dış gebelik zor iniyor vucut kanamayla atamadıgı için. Sabır az kalmışMerhabalar, bugün 18 gün geçti. Değerim ayın 17 sinde 82 idi. Bugün 23 ü değerim 62 ye düşmüş. 6 günde 20 birim düşmüş sadece
Dış gebelik mi belli değil amaCanm laboratuvar hatasıda olabilir demişti benim doktor önemli olan düşme eğilimi. Dış gebelik zor iniyor vucut kanamayla atamadıgı için. Sabır az kalmış
İnşallah değildir zaten de bence 1 haftaya sıfırlanır ya. Birdaha doktora gittin mi birşey dedimi.Dış gebelik mi belli değil ama
Düşme eğilimli bekleyelim. Önemli olan takılı kalmaması dediİnşallah değildir zaten de bence 1 haftaya sıfırlanır ya. Birdaha doktora gittin mi birşey dedimi.
Naptınız acaba sıfırlandımıDüşme eğilimli bekleyelim. Önemli olan takılı kalmaması dedi
Henüz değilNaptınız acaba sıfırlandımı
Henüz değil
54 oldu. Çok yavaş düşüyor. En son baktıktan sonra regl oldum umarım atmıstıren son 60 lı bişeydi kaç oldu
Regl olduysan sıfırlanmıştır inşallah54 oldu. Çok yavaş düşüyor. En son baktıktan sonra regl oldum umarım atmıstır
Son durumunuz nedir54 oldu. Çok yavaş düşüyor. En son baktıktan sonra regl oldum umarım atmıstır
Son durumunuz nedirİi
Dün akşam 23 cıktı. Kanamam oldu adet sandım ama doktor düşük kanaması dedi. BekliyorumSon durumunuz nedir
Sona yaklaşmışsınDün akşam 23 cıktı. Kanamam oldu adet sandım ama doktor düşük kanaması dedi. Bekliyorum
Sıfırlandıktan sonra karar vericez bu durumaSona yaklaşmışsınara vericekmisim doktor birşey dedimi yoksa devammı bebek için