Diş gebelik mi geçiriyorum

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.692
1.409
Arkadaşlar beta hcg yavaş ilerliyor. Dusmuyor ama yavaş gidiyor
Doktor diş gebelik olabilir dedi.

Tüp bebekler aşılamalar çok çaba verdim yıllardır şimdi tam sevinecekken hüsrana uğradım yine ne olur bilen bilgi versin diş gebelikle ilgili

24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385

Ara ara kanama oldu progesteron ve düşük önleyici iğne vuruldum geçti

Bu diş gebelikte bir ağrı vb olmaz mı?
Benim gebelik belirtilerim göğüslerim büyüdü, bazen bel ağrım oluyor ama onu tüp bebekte bebek yerleşirken yaşamıştım gebelik belirtisiydi sonra kaybettim gerçi bebeğimi.

Birde ara ara sol kaşığımda ağrı oluyor kimi kadinlarda yerleşme ağrısı olarak olmuş ama bilemiyorum delirecegim

Merhabalar ben pek anlamam ama 3 gun sonra 99 205 cikmasi 2 gun sonra sadece 37 artmasi gercekten yavas ilerliyor hakkinda hayirlisi insallah istedigin gibi bir sonuc alirsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bu diş gebelikte bir ağrı vb olmaz mı?
Benim gebelik belirtilerim göğüslerim büyüdü, bazen bel ağrım oluyor ama onu tüp bebekte bebek yerleşirken yaşamıştım gebelik belirtisiydi sonra kaybettim gerçi bebeğimi.

Birde ara ara sol kaşığımda ağrı oluyor kimi kadinlarda yerleşme ağrısı olarak olmuş ama bilemiyorum delirecegim
çok gecmıs olsun ınsallah dıs gebelık degıldır..
bende gecen sene dıa gebelık gecırdım, aynı gögüslerim büyüdü, bel agrım vardı hamıle gıbıydım ama işte maalesef sonucum husran oldu.
hıc agrım sızım olmadı ..
kese muayanesınde kese olmayınca fark edıldı ...
suan ne durumdasınız?

Kimyasal gebelik geciriyorum ve bebeğimi kaybediyorum doktor bir ihtimal diş gebelik olabilir diyor korkuyor bugün yine kan vereceğim istediği gibi düşmüşse kimyasal gebelikte karar kılacak

Doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden.
Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış.
O neden yapılıyor.
İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?

X