Öncelikle herkese merhaba. Geçtiğimiz cumartesi günü evde yapılan testlerden yaptım ve silik çizgi çıktı. Aynı gün içinde tekrar yaptım bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı. Bu arada çok ağrılarım vardı. Hatta onun gecesinde çok ağrılarım olduğu için acile gitmek zorunda kaldım ama birşey yapamadilar. Dış gebelik olabilir dediler. Pazartesi özel hastaneye gittik beta HCG ölçümü yapıldı ve 125 çıktı USG den bakildiginda keseyi göremediğini söyledi ama bunun normal olabileceğini de dile getirdi. İki gün sonra tekrar gel kan testini tekrarlıcaz dedi. Dün gittiğimde beta HCG sonucun 325 çıktı ama USG den bakmadi. Güzel yükseldiğini söyledi bu arada çok ağrım vardı gitmeden önceki gece ağrıdan kivranmistim. Bunu doktora söylediğimde normal dedi bana. Haftaya Perşembe gel bebeği USG den gorucez dedi. Fakat benim çok ağrım var yaklaşık iki gündür boynum ve omuzlarımda ağrımaya basladi. Sol kasığımda çok şiddetli ağrılar olabiliyor. Herkes keseye yerlesiyordur diyor ama ben dış gebelik belirtilerine baktığımda aynılarını yaşıyorum ağrılarım çok fazla. Fakat şuana kadar hiç bir şekilde kanamam falan olmadı sadece kasıklarımda boynumda omzumda belimde ve hatta bazen sol bacak ve kolumda ağrı oluyor lütfen bilen birileri benimle bilgilerini paylaşıp yardımcı olabilir mi ?