Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik mi endişeliyim :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
34
Merhaba ben 6 mayısta erken gebelik testiyle daha sonra 8 ve 11 Mayıs’ta normal gebelik testiyle pozitif gördüm
Virüsten dolayı kan testi yaptırmadım 10 gün sonra doktora randevum var
Suan son adet tarıhıne göre 5. Hafta bıttı bizim evde şenlik havası var kızıma dahi kardeşin olacak dedim
Ama bugün bir doktorun paylaşımını okudum dış gebelik olabılırmış bunu nasıl anlarım dıs gebelik belirtisi nedir illa kan testı veya ultrason mu lazım
Yardımcı olursanız sevınırım

Korkmayın kan değerinde düşme ve kanama olunca dış gebelik oluyor

Herkese göre farklılık gösterir benim değerlerim düşmedi normal gebelik gibi düzenli arttı kahverengi akıntı vardı normal dedi doktor kese görünmedi sadece hastaneye yattigim gece gözüktü ama dış gebelikti 9 gün yattım hastanede tedavi oldum beklemeden gidin çok tehlikeli iç kanama geçirme olasigi var kese görünmesi lazım göz ardı etmeyin derim

Ultrason lazım. Ultrason ile bakılınca gebeliğin nereye tutunduğu görülür. Ancak 5.haftada ancak vajinal görünür değer düşüktür hala. 10 gün sonra dediğinize göre karından bakılınca görülür diye düşünüyorum siz aldırmayın. Dış gebelik bir gerçek evet ama şuan sizin basınıza geldiğine dair bir ipucu bile yok evham yapmayın herşey iyi olsun inşallah

arkadaşım panik olma hiç. Bak instagramda ... diye bir hanım var kadın sağlığı uzmanı o ücretsiz danışmanlık veriyoo kadınlara. Ona sorabilirsin hemen yanıtlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…