- 17 Mart 2010
- 26.304
- 67.759
- Konu Sahibi feryaahftd
Dış gebelik olmamasına çok sevindim.Dün yaptığım testte çok şükür 39 çıktı değerim iğne olmadan düşmesini beklicez dendi ama ben bu düşüklüğün sebebini soğan kürü yaptım ve %5 ligolden 6 damla kullanmaya başladım ona bağlıyorum aksi halde bu sürenin uzun süreceğini tahmin ediyorum daha öncesinde düşük yaptım ama beta takibi yapmadığım İçin bu kadar büyütmedim doktor dış gebelik değildir diyemeyiz her şeyi düşünmek zorundayız ağrı ateş olursa hemen bekleme 30 da sabit kalırsa iğne yapıcaz dedi bu arada Bakırköy şadi konuk hastanesine devam ediyorum acilde son muane olduğum 4 doktor mükemmel ilgilendi özel gibi Allah razı olsun rabbim iyilerle karsılastırsın doktorun ne kadar önemli olduğunu bu geçirdiğim olaylarla iyi anladım çapaya gittiğimde 4 stajyer doktor inceledi inanın 1 hafta af edersiniz sezaryen olmuş gibi büyük abdestim gazım bile ağrı içinde oldu o kadarki canımı yaktılar çocuk hevesimi kırdılar suan tek istediğim önce psikolojim ve su yaşadıklarımı unutmak aksi halde bi gebelik daha bu pskoji ile zor geçecek aman ne oldu ne bitti DİE 9 ay geçmez gelişmeleri yazıcam Allah hepinizden Allah razı olsun
Kimyasal düşük mu dediler ne dediler?
Dış gebelik tedavisi uzun sürüyor.
Değeriniz düşmüş artık sürecin sonunda gibisiniz.
Tekrardan geçmiş olsun.