- 4 Ekim 2022
- 148
- -3
- 34
Merhaba benim muayenede kese görünmedi..18. günümdü ve beta hch 2700 çıktı.Merhaba hanımlar, bu konuyu sizlere umut olmak için açıyorum. 2 yıl önce dış gebelik geçirdim, metotreksat tedavisi gördüm iç kanama geçirdim ancak ameliyat olmadım çok uzun bir süre beta HCG değerinin düşmesini bekledim fiziksel ve ruhsal olarak çok yıpratıcı bir süreçti tahmin edersiniz. Bu surecte dış gebelik geçirdiğim tüp için bundan hayır gelmez tüp bebek tedavisi olursun diyen doktor da oldu. Hepinizin aklındaki soru benim de öyleydi bir daha bunu yaşar mıyım ve bebek sahibi olur muyum sorusuydu. 6 ay korunma süreci tavsiye edildi bundan da 3 ay sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu ve doğum yaptım. hem de hayır gelmez denilen tüpümden yumurtlama gerçekleşmişti. Lütfen siz de iyi düşünün moral bu durum da çok önemli. Benim yaşadıklarımı yaşayan 1 kişiye bile umut olursam ne mutlu bana .
Normalde bu değerde kese görünmesi gerekir dedi doktor.takipte kalacak.ve sürekli bi kasık ağrım var.kanama yok.normalde adet olmam gereken dönemdeyim.Sizce dış gebelik olabilirmi