Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik teşhisi konması için kaçıncı haftada olmak gerekir. Bu durumu yaşayanlar bilgi verebilirler mi? Belirtileriniz ne olmuştu? Tüpü alınanlar oldu mu? Ne kadar sonra gebe kaldınız? Ağrılarınız sonrasında devam etti mi?
Dış gebelik teşhisi konması için kaçıncı haftada olmak gerekir. Bu durumu yaşayanlar bilgi verebilirler mi? Belirtileriniz ne olmuştu? Tüpü alınanlar oldu mu? Ne kadar sonra gebe kaldınız? Ağrılarınız sonrasında devam etti mi?
normalde 5. haftada gozukmesı lazm bhcg yle uyumlu sekılde ılerleme var mı kontrol edılıyor gec dollenmede halıyle daha gec gozukur ama dıs gebelıkte bhcg cok yolunda seyretmez sık kontrolde anlasılır mısal ılerı gerı oynar tam 2 katlamaz sızın kacıncı haftada deger kactı ve kese gorunmedı??
Haftayla değil canım. Beta hcg 1500 olduğunda vajinal ultarasonla keseyi göremezlerse teşhis konuluyor. Geç döllenme vs olayları var hafta ile anlaşılmaz yani. Beta hcg ye göre anlaşılır. Birde progesteron degeri düşük oluyor oda teşhis koymaya yardımcı oluyor.
normalde 5. haftada gozukmesı lazm bhcg yle uyumlu sekılde ılerleme var mı kontrol edılıyor gec dollenmede halıyle daha gec gozukur ama dıs gebelıkte bhcg cok yolunda seyretmez sık kontrolde anlasılır mısal ılerı gerı oynar tam 2 katlamaz sızın kacıncı haftada deger kactı ve kese gorunmedı??
Iste gec dollenme de olabılecegı ıcın bhcg degerın 2000 lerı gecmedıyse dıs gebelık falan dusunmuyo kı doktorlar bhcg kactı? Illa adet tarıhımıze gore olsa ben 11 haftalık hamıle olmam lazım. Ama gec yumurtladım yanı.
Iste gec dollenme de olabılecegı ıcın bhcg degerın 2000 lerı gecmedıyse dıs gebelık falan dusunmuyo kı doktorlar bhcg kactı? Illa adet tarıhımıze gore olsa ben 11 haftalık hamıle olmam lazım. Ama gec yumurtladım yanı.
Benim değerim bir düşüp bir yükselmesi sonucu anlaşıldı canım 5 haftalıkken malesef . Benim iğne tedavisi oldu değerim düştü o yüzden ameliyata ya da tüp almaya gerek kalmadı çok şükür. Şimdi temmuzda 3 ayım doluyor gebelik düşünmek için yasak demişti doktor 3 ay. Belirtileri benim lekelenmelerim oldu hep canım kahve siyah tonlarında. Ağrımda çok fazla olmadı ara ara kasıkta kramp o kadar .
Merhaba benim de betada düzensiz artış sonra düşüş sonra tekrar artış olmuştu kanamam geldiği halde beta fırlamıştı tek doz iğne ve kürtaj oldum son adet tarihine göre 6. Haftadaydim betam en fazla 970lere yükselmişti
Peki dış gebelikte erken dönemde de lekelenme kanama olur mu? Yoksa tüp patlayacak seviyeye gelince mi kanama oluyor. Adet tarihi sonrası lekelenmeler başlıyor mu?
Peki dış gebelikte erken dönemde de lekelenme kanama olur mu? Yoksa tüp patlayacak seviyeye gelince mi kanama oluyor. Adet tarihi sonrası lekelenmeler başlıyor mu?
Ara adet kanaması olmuştu bende 5.haftayken anlaşıldı. Adet sancıısndan daha şiddetli sol kasık ve bacağıma vuran bir ağrı ile doktor anladı geç anladı aslında dış gebelikten şüphelenip Bi muayene edebilirdi çok sonra teşhisi koydu o yüzden bıraktım o doktoru artık.