Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar kafami cok kurcaliyor bu soru acaba kiz mi erkek miydi ve obur dunyada gorme imkanim olucakmiDis gebelik yasiorum sorum sudur obur dunyada bebegimi gorebilecek miyim yani dusuk yapan kadinlar obur dunyada bebekleri beklermis dis gebelikte ayni oluyor mu
Bence bunu düşünme arkadaşım önüne bak ve güzelce iyileş sağlıcakla doğacak bebeklerini bekleArkadaslar kafami cok kurcaliyor bu soru acaba kiz mi erkek miydi ve obur dunyada gorme imkanim olucakmi
haklisin canim ama ister istemez dusunuorum aklimdan cikmiyor acaba obur dunyada gorucekmiyim dis gebelik de dusuk gibi sayiliormuBence bunu düşünme arkadaşım önüne bak ve güzelce iyileş sağlıcakla doğacak bebeklerini bekle
Düşük yapan kadınların bebeklerinin beklediklerini kim söylemiş de dış gebeliği kalmış bu işin? Ölüm ve sonrası ile ilgili bilgi veren insanlar için acaba Mars'a tur düzenler gibi tur mu düzenleniyor?Dis gebelik yasiorum sorum sudur obur dunyada bebegimi gorebilecek miyim yani dusuk yapan kadinlar obur dunyada bebekleri beklermis dis gebelikte ayni oluyor mu
Yani sonuçta embriyo gidip yumurtalığa tutunuyor ama,embriyo da daha gözle görülmüyor,susam kadar olmadan alınıyorhaklisin canim ama ister istemez dusunuorum aklimdan cikmiyor acaba obur dunyada gorucekmiyim dis gebelik de dusuk gibi sayiliormu
Kotu yorum yazin diye yazmadim psykolojik olarak kotuyum zor bir surecten geciyorum ve duzgunce bir soru sordum ama tabiki yorum yapmak istemezsen de saygi duyuyorum%100 banlanacagimi bildigim icin yorum yazmayacagim bir konu
Canini zor kurtarmissin, bebegini kaybetmissin ve tek aklina takilan sey obur dunyada dusuk gibi olup olmayacagi mi gercektenDis gebelik yasiorum sorum sudur obur dunyada bebegimi gorebilecek miyim yani dusuk yapan kadinlar obur dunyada bebekleri beklermis dis gebelikte ayni oluyor mu
Evet hayla cekiorum agrisini da acisini da sorum sana gore abes olabilirCanini zor kurtarmissin, bebegini kaybetmissin ve tek aklina takilan sey obur dunyada dusuk gibi olup olmayacagi mi gercekten
Sorun sadece bana gore degil bi cok insana gore abesEvet hayla cekiorum agrisini da acisini da sorum sana gore abes olabilir
Hoca dediğiniz nedir hanımefendi? Herhangi bir insan...Herkes kendi düşüncesini söylüyor teselli etmek için. Kim nereden bilecek ölüm sonrasını? Biraz makul düşünün. Her duyduğunuza inanırsanız işiniz zor valla.Hocalar oyle soyluyor dusuk yapan kadinlar icin