Benim 50+50 sag ve sol kalcadan yapildi yani 100 mg yapilmis oldu. (Sehir hastanesiydi yatis verdiler takipli) 4. Gun kan verdigimde yukselmisti beta bu durum beklendik durum nadir olurmus dusmesi betanın.. sonra 3 gun daha kaldim igne yapmadilar ekstra 3. Gunun gecesi kan verdim beta dususe gecmisti sabahina taburcu olmustum. Bu arada takipli derken duzenli ultrason tansiyon kan degerleri antibiyotik damardan agri kesici kalcadan hergun sabah aksam kalcam mosmor olmustu iki tarafida 8 gun boyunca sabah aksam igne yemekten damar yolum cok aciyodi diye 2 kere daha degisiklik oldu ellerim kollarim hep mosmordu.. sukur atlattim sonra 1 ay boyunca 3 4 gunde bir o hastanenin kafin dogum acil bolumunden duzenli ultrason ve beta takibiyle sifirlanmasini takip ettik 1 ay sonunda bitmisti sifirlandiktan sonraki 1. Ay dolunca adet gordum.. Rabbim dusmanima yasatmasin.. genelde pek 2. Doza gitmiyorlar ama dusuk bi doz belki bi ihtimal yinede 7. Gun benimde dusme olmasaydi o zaman tekrar igne vurcaz demislerdi belki olabilir Rabbim sabrinida sagliginida versin sana insallah tez zamanda atlatirsin